OPPT (One Folkets Public Trust)Wie wil begrijpen wat de "One People's Public Trust" (OPPT) inhoudt, doet er goed aan om eerst onderstaande video eens te bekijken, (de eerste video die je bij het scrollen naar beneden tegenkomt). Dit Australische verhaal gaat niet direct over de OPPT, maar laat wel precies zien wat het probleem is met het huidige systeem, wereldwijd.

Het komt erop neer dat de landen waarin wij menen te leven, feitelijk bedrijven zijn. Dat klinkt absurd, maar het is echt zo. De geheime ordes die de wereld controleren, zoals de illuminati, hebben er lang geleden voor gezorgd dat wij niet langer in een vrij land leven, maar in een corporatie, waarin onze rechten en plichten bepaald worden door slechts een heel klein groepje 'managers'.

Dit is het geval voor de VS, China, Australië, Brazilië, Japan, Zuid-Afrika, Groot-Brittannië en vele andere landen in de wereld (pdf-document), die allemaal als onderneming genoteerd staan op de Amerikaanse Beurs. Hoewel Nederland hier niet met name genoemd wordt, lijkt de situatie in ons land niet anders te zijn, omdat ook de Staat der Nederlanden genoteerd staat op Wall Street. Lees verder op de volgende website ► http://www.earth-matters.nl/11/7319/verborgen-nieuws/wat-is-de-enquotone-peoples-public-trustenquot-oppt.htmlDe OPPT (One People's Public Trust), nu IUV (I and the Universal Value) geheten, heeft ervoor gezorgd dat er zich niets of niemand meer bevindt tussen jou en de schepper/god/oneindige intelligentie etc. Er zijn geen wetten meer op aarde. De enige jurisdictie die nu nog telt dankzij de UCC filings uit 2012/2013 is die van jezelf. Zie: i-uv.com

Kort samengevat betekent dat: Alle Mensen zijn Vrij van Schuld Verklaard !!!!!!!!

NA 18 MAART 2013 ZIJN ALLE SCHULDEN GEWIST

(Refer Notice of Declaration of Absolute Truth UCC# 2013032035)

De laatste registratie van OPPT vond plaats op 18 maart 2013. Dit document beëindigde ALLE door de mens gemaakte entiteiten en bracht alle mensen op deze planeet terug naar absolute vrijheid. In dit document wordt de bron/schepper beschreven als “absolute essentie” en alle mensen als “belichamingen van absolute essentie”.

Artikel VI verkondigt ... “I duly verify, with full responsibility and liability, by DECLARATION OF ORDER, that eternal essence IS made transparent and known by the DO'ing of any and all embodiment of eternal essence in eternal essence's universe, IS free and free of debt, unrebutted.”


=====================================

Dit betekent dat er GEEN schuld meer is !!!!!!!

Jij hebt geen schuld meer...

Niemand heeft schuld... het is gedaan !!!!!!

=====================================