De 13 Satanische Bloedlijnen: “Wereldleiders zijn slechts marionetten die gedirigeerd worden”

De wereld kende nog nooit zoveel oorlogen, revoluties, vluchtelingen en ontheemden. Daarnaast worden we geteisterd door klimaatveranderingen en toename van natuurrampen waardoor grote voedseltekorten zullen ontstaan.

Door de wereldwijde crisis is de werkeloosheid wereldwijd gestegen en in veel landen leiden de mensen steeds vaker honger. Overheden praten over bezuinigingen en onze pensioenen lopen gevaar. De wetteloosheid neemt overal toe en de liefde onder de mensen verkoeld steeds meer. Angst en depressies zijn aan de orde van de dag en veel mensen voelen zich door sociale, geestelijke, lichamelijke en emotionele problemen ontmoedigd en terneergeslagen.

Velen vragen zich af: ‘Waar gaat deze wereld naar toe? Waarheen leidt onze weg? Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?’ We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting, zo schrijft Robin de Ruiter in zijn trilogie De 13 Satanische Bloedlijnen.

Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa 300 mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolutie geheimhouding, aldus De Ruiter.

Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek:

"Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering".

Lees verder op de volgende website ► https://www.ninefornews.nl