HET GROTE VERSCHIL TUSSEN PAARDEN EN MENSEN MET OOGKLEPPEN
 
Er is een groot verschil, lees maar...

Paarden met oogkleppen voor de koets of kar zien minder gevaren om te schrikken, maar moeten wel meer vertrouwen op zichzelf en diegene die hen leidt. Echter diegene die hen leidt zal altijd het goede pad kiezen, met goede verzorging onderweg, zodat ze allemaal veilig en gezond weer terugkomen in hun veilige thuishaven.

Heel veel mensen hebben ook oogkleppen op en vertrouwen erop dat de machthebbers (Overheid en Media) het goed met ze voor heeft. Dit is de grootste fout die veel mensen maken momenteel. De machthebbers leiden ons echter finaal naar de afgrond wanneer ze hun "NWO agenda 21" afwerken met vaccinaties, verspreiding van (griep)virussen, chemtrails, stroom vluchtelingen (Moslim strijders), E-nummers (gifstoffen) verwerkt in voedsel, vlees met anti-biotica, met gif bespoten fruit en groente, de onderdrukking middels belastingen, wetten, gedragsregels etc etc.
 
En niet te vergeten het ziekmakende 5G netwerk wat er spoedig aan komt of al aanwezig is in onder andere Amsterdam en Enschede. De frequentie maakt de mens ziek (kanker) en psychisch afgestomd, labiel en depressief.
 
Ons advies is, doe je oogkleppen eens af vandaag en ga ZELF eens onderzoek doen. Vertrouw op je innerlijke stem en ga eens nadenken wat je zelf veranderen kunt in je eigen leven. "Waar een wil is is een weg". Pak je eigen verantwoording terug over je eigen leven en probeer gezond en bewust te leven op Moeder Aarde!

Logo Volk wordt Wakker