BREAKING NEWS │ Neset Temirci wraakte op 16 mei 2018 in Zwolle de Rechters in zijn Hoger Beroep in de zaak Majesteitsschennis. Luister naar de vlog van Neset Temirci en kijk voor meer info op de Tijdlijn van zijn Facebook account.

Link naar vlog evaluatie Hoger Beroep ► https://www.facebook.com/nesettemirci/videos/1694256363983348/

Heel veel mensen hebben ook oogkleppen op en vertrouwen erop dat de machthebbers (Overheid en Media) het goed met ze voor heeft. Dit is de grootste fout die veel mensen maken momenteel. De machthebbers leiden ons echter finaal naar de afgrond wanneer ze hun "NWO agenda 21" afwerken met vaccinaties, verspreiding van (griep)virussen, chemtrails, stroom vluchtelingen (Moslim strijders), E-nummers (gifstoffen) verwerkt in voedsel, vlees met anti-biotica, met gif bespoten fruit en groente, de onderdrukking middels belastingen, wetten, gedragsregels etc etc.
 
En niet te vergeten het ziekmakende 5G netwerk wat er spoedig aan komt of al aanwezig is in onder andere Amsterdam en Enschede. De frequentie maakt de mens ziek (kanker) en psychisch afgestomd, labiel en depressief.
 
Ons advies is, doe je oogkleppen eens af vandaag en ga ZELF eens onderzoek doen. Vertrouw op je innerlijke stem en ga eens nadenken wat je zelf veranderen kunt in je eigen leven. "Waar een wil is is een weg". Pak je eigen verantwoording terug over je eigen leven en probeer gezond en bewust te leven op Moeder Aarde!