OVERPEINZINGEN


O V E R P E I N Z I N G

Vroeger was ik het slimste meisje van de klas, (qua rekenen dan), qua taal stond ik op de 3e plaats. Ik begrijp die KUT taal echter nog steeds niet. Ik begreep ook niet WAAROM er zoveel talen zijn uitgevonden, echter heb ik me dat laatst laten uitleggen, ineens hoorde ik het antwoord. Die verschillende talen zijn ontstaan, zodat anderen (handelslui en andersdenkenden) niet kunnen meeluisteren wat je zegt, slim he?

Als je woorden gaat ontleden staan er ineens ook hele andere dingen, ook dat nog, wat is het nut daarvan? Is soms best confronterend. Of is dat ook een geheimtaal voor de Vrijmetselarij en ontstane Religie?

Verder ben ik een recht voor zijn raap iemand, een onderzoeker, ik wil graag het naadje van de kous weten, gooi graag de knuppel in het hoenderhok, ik zie wel hoe die er weer uitkomt en als die er niet uitkomt ga ik hem zelf opzoeken en zie dan wel hoe ik er weer uitkom.

Privé heb ik er werkelijk een zooitje van gemaakt, het is een grote puinhoop! Ik heb alles opgegeven en alles opgeofferd om de Waarheid te vinden voor mezelf en voor jullie, de Mensheid! Ook ik voel me een slachtoffer van het huidige Satanische machtssysteem. Vergeef mij daarom al mijn zonden, fouten en misstappen die je ooit over me zult vinden of tegenkomt. Ik hoop dat ik uiteindelijk alles kan oplossen en dat jullie me gaan waarderen wat ik WEL goed heb gedaan. Het vinden van de Waarheid en het verkondigen ervan ervaar ik als een missie, een opdracht vanuit het Universum, waarmee ik me sterk verbonden voel.

Mijn geluk misschien? Ik bezit een groot en goed hart en ben een zeer oprecht mens in hart en nieren, vergeet dat nooit. Helaas is mijn leven anders verlopen dan ik had gepland, maar anders had ik nu niet op deze stoel kunnen zitten waar ik nu zit. Ik probeer de onderste steen voor jullie boven te krijgen, want Rutte doet het niet, zou hij daar een goed reden voor hebben?

Ja, ik ben een mede ontdekker van vele leugens op deze wereld! Ben nu daarom bezig de MH17 te ontrafelen en de vorm van de aarde, is Moeder Aarde een bol, hol, plat of leven wij in een binnenaarde? Denk er maar eens over na! Wat doet water? Loopt altijd naar het diepste punt toch? Deze vraag moet je voor jezelf proberen te gaan beantwoorden door zelf te gaan onderzoeken. Ik kan jou slechts enige hints geven om je te triggeren. Ja, ik ben vaak door de modder getrokken door mijn berichtgevingen, geeft niet. Ik bezit gelukkig een zeer groot incasseringsvermogen en heb een open mind en sta voor alles open. Jullie mogen me van alles vragen, maar wel in respect, ik geef dan altijd antwoord. Ik hoop dat we op deze manier veel waarheden zullen vinden, want dat is mijn (levens)doel, daarom ben ik hier, ik ben een van de vele Lichtwerkers op Moeder Aarde.  

Even in het kort: Het spel wat op Moeder Aarde gespeeld wordt heet MONOPOLY. Ik wens daar niet meer aan mee te doen. Door mee te spelen kom je in een Matrix terecht met heel veel Plichten en nauwelijks Rechten. Het Koningshuis is de grootste drugshandelaar van Nederland. Het leger, politie, douane en motorclubs werken hier allemaal aan mee! Rechters en Advocaten verkiezen de zijde van het Koningshuis, omdat ze die Trouw hebben beloofd. Seksueel misbruik wordt door de Nederlandse Overheid gedoogd, er zijn hier reeds vele getuigenissen over geweest die dat aantonen. Koningshuis en Hooggeplaatsten maken zich schuldig aan seksueel misbruik van kinderen, hier zijn bewijzen van! Seksueel misbruik van kinderen moet gestopt worden! Religie is een grote verdeelmethode van het Volk, zodat het Volk niet machtig (EEN) kan worden, hier is goed over nagedacht door de Elite (Vrijmetselarij ofwel FREE MASONS). 

Het massaal en tijdig wakker worden is onze redding! Wij moeten het machtssysteem (bank, religie en staat) MASSAAL de rug gaan toekeren! Alleen dat zal ons bevrijden vanuit het Slavensysteem (Matrix) We staken massaal het spel wat Monopoly heet. Bereid je voor op de Nieuwe en Vrije wereld, geef onze (toekomstige) kinderen een mooie en liefdevolle Toekomst door na te gaan denken.

Dit jaar worden heel veel dingen geopenbaard, zorg er daarom voor dat je je zelf gaat informeren door jezelf in te lezen, anders valt de WAARHEID straks als een baksteen op je hoofd.

Ik weet ondertussen dat de woorden SAMENWERKEN, VERBINDEN en LIEFDE onze redding zal zijn op Moeder Aarde!

Take care ♥

Geschreven door: ANONIEM