PROJECT AGENDA 2017


PROJECT VAN EN VOOR HET VOLK: AGENDA 2017

We willen graag € 20.000,-in gaan zamelen, omdat het moment komt dat het erop of eronder gaat voor het Volk, denk aan de CHIP en het afschaffen van contact geld en het invoeren van de NIEUWE WERELD ORDE.

Neset Temirci heeft zich bereid verklaart zich 100% in te zetten voor het Volk met het steun van het Volk op de achtergrond en dat van anderen die tijd, kennis en energie erin willen steken. Het doel is de strijd aan te gaan met de Nederlandse regering en het Koningshuis om leugens te openbaren van zeer belastende zaken, zodat ze uiteindelijk hun macht moeten afgeven en/of moeten overdragen aan een reservekabinet met nieuwe topfunctionarissen die een start zullen maken met een Nieuw en Vrije Wereld!

Het Volk mag daarna zelf bepalen hoe we het daarna gaan invullen, ideeën en geld zijn daarom zeer welkom!

Neset Temirci gaat, als het geld binnen is, direct aan de slag om een Vereniging Voor en Van het Volk op te richten. Hij zal dan aansluitend een centrum gaan huren voor langere tijd, waarin we de strijd aan zullen gaan tegen de zittende macht en van waaruit we eigen Radio en Televisie uitzendingen willen gaan verzorgen. Er zullen dan personen uitgenodigd worden die Openbaringen mede zullen gaan onthullen aan de bevolking.

Wij ondersteunen Neset Temirci op verschillende manieren, onder andere met deze website van VOLK WORDT WAKKER.Donaties (zowel kleine als grote bedragen zijn welkom). Het bankrekeningnummer kunt u opvragen middels ons e-mailadres: [email protected]


Klik <HIER> voor het bijna 3 uur durend openbarende interview van Neset Temirci over de wereld problematiek.