NESET TEMIRCI

 

BREAKING NEWS !!!!!
 
Een gesprek met Neset Temirci en Viktor Schildkamp van het A.D. (Algemeen Dagblad) over de Rechtszaak op 16 mei 2018 betreffende majesteitsschennis. Klik op onderstaande link om het gesprek te beluisteren!

https://static.webshopapp.com/shops/008525/files/187238258/20180405-114436.mp4
 

Neset Temirci brengt veel zaken aan het licht van de corrupte Overheid en het Satanische Koningshuis en vecht voor onze Vrijheid. Temirci heeft Rechtvaardigheid zeer hoog in het vaandel staan. Wie de ware geschiedenis ooit gaat leren kennen zal zich gaan verbazen over de waarheden en de vele leugens die ons zijn voorgehouden. Temirci heeft een zeer goede kijk op het hele wereldgebeuren, dit heeft te maken met zijn afkomst, Temirci is geboren in Turkije in Kırşehir en is een Koerd. De Elite en het Koningshuis vrezen Temirci, om welke reden? Wie is hij?


Als je tijd hebt om je werkelijk in Temirci te verdiepen kun je onderstaand interview beluisteren! Het is een vrij lang interview, het is daarom raadzaam om het in delen te beluisteren en het interview een paar keer te beluisteren. Ga daarna eens goed nadenken wat Temirci werkelijk gezegd heeft en wie hij is.

http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Interview/PateoRadiioNesetTemirci.mp3

Klik voor het bijna 3 uur durend openbarende interview van Neset Temirci.