10 februari 2017 (geschreven door Micha Kat)


Leugen van de Week 2

Nepnieuws is een boeiend en fascinerend onderwerp! Neem nou zo’n verhaal van begin deze week over de hagedis die ‘uit een zak veldsla kroop van AH’, zulks tot verbijstering van ‘Norbert de Veen uit Zwaanshoek en zijn vrouw’. Dit evidente geval van nep-nieuws is ook te vinden bij Kidsweek, NOS, PZC, Radar/Avrotros, Geenstijl, De Telegraaf, Nhnieuws, Het Parool en nog meer dan 19.000 andere Google-links. Nog los van de ‘technische bewijzen’ voor nepnieuws (hoe kan een beest van 15 cm het hele proces van verpakking, vervoer, opslag etc overleven?) is de cruciale vraag hier: hoe komt zo’n debiel bericht terecht bij alle Nederlandse media tot en met de NOS aan toe? Wie ‘regelt’ dat? Heeft de familie De Veen uit Zwaanshoek duizenden media en websites gebeld om kond te doen van hun ‘nachtmerrie’ en hebben die media allemaal besloten het verhaal prominent te brengen? Of heeft de afdeling Persvoorlichting van Albert Heijn een persbericht gemaakt over de kwestie en dat door heel Nederland rondgepompt? Beide scenario’s kunnen we uitsluiten. Hier is duidelijk sprake van centrale regie. De vraag is alleen: door wie?

Blijkbaar is er in ons land een geheime organisatie die dit soort berichtgeving aanstuurt. De kernvraag hierbij is: als het niet via de familie De Veen zelf is (als een x-familie zou bellen met de redactie van De Telegraaf dat er een beest in hun sla zit zouden ze so wie so niet worden geloofd en terecht) of via AH, hoe bereikt dit nep-nieuws dan de redacties van alle Nederlandse media op vrijwel hetzelfde moment? Dat moet digitaal gaan. Nu wordt het toch wel een beetje creepy. Blijkbaar is er een geheime organisatie die de macht heeft berichten geplaatst te krijgen in alle media van Nederland! Hoe is het mogelijk dat er blijkbaar geen enkele krant is, geen enkele site die zegt: hmmm.. nee, dit plaatsen we maar niet? Nu gaat het hier om een schijnbaar onschuldig bericht (of het moet een code-booschap zijn van een satanisch pedo-netwerk, je weet het niet), maar is er ook ander, ‘groter’ nep-nieuws dat op deze wijze wordt geplugd en gepusht? Ongetwijfeld. We hebben hier te maken met een vorm van deep state, met een afdeling van de AIVD of zo die de landelijke berichtgeving volledig aanstuurt, al is het in dit geval niet direct duidelijk met welk doel.

Feit is dat deze geheime ‘nieuwsfabrieken’ ook opereren op wereldnivo, met name waar het gaat om allerlei fakenews, hoaxes of hypes over celebreties die altijd in alle kranten van de wereld op hezelfde moment zijn te vinden. Hier wordt het doel al duidelijker: afleiding, distraction van zaken van werkelijk belang, het in slaap houden van het volk. Een ander voorbeeld van nepnieuws , nu waarvan het doel geheel duidelijk is, is het bericht in De Telegraaf over ‘Kimberley’ die ‘smoorverliefd wordt op de ‘knappe motoragent’ die haar ‘aanhield’ en nu naar deze agent ‘op zoek zou zijn’. Ook hier weer: hoe komt dit bericht op de redactie terecht? Belt Kimberly zelf om te vertellen dat ze ‘verliefd is geworden op een knappe motoragent’ waarna de redactie tot en met de video-afdeling aan toe direct in actie komt? Of is dit nieuws gebaseerd op een persbericht van het Korps? Nee, geen van beide: het is een product van de deep state-nieuwsfabriek, nu met als doel de politie die meer dan ooit wordt geplaagd door schandalen en corruptie bij het volk ‘in een positief daglicht’ te stellen.

Wij vermoeden dat dit nepnieuws dat dagelijks wordt verspreid via de MSM uit de keukens komt van Hill & Knowlton, een wereldwijd operend ‘adviesbureau’ dat als voornaamste doel heeft het bewerken van het volk conform de agenda’s van de staat en de deep state. Dit bureau kreeg wereldwijde bekendheid toen aan het licht kwam dat het de ‘couveuse-hoax’ had bedacht om de invasie van Irak te verkopen in 1990. Het bureau liet een ‘ooggetuige’ voor een commissie van de

senaat verklaren van de ‘soldaten van Saddam’ in Koeweit ziekenhuizen binnenstormden, baby’s uit de couveuses sleurden en ze met hun schedeltjes te pletter sloeg op de vloeren. Later kwam aan het licht dat deze ‘getuige’ de dochter was van de ambassadeur van Koeweit in de VS. Dit nep-nieuws werd reeds toen wereldwijd uitgerold een ook gebracht door het NOS Journaal bij monde van Job Frieszo.

Door: Micha Kat, Revolutionair Online