PROJECT VOLK: AGENDA 2017


PROJECT VAN EN VOOR HET VOLK: AGENDA 2017

We willen graag 20.000 euro in gaan zamelen, omdat het moment komt dat het erop of eronder gaat voor het Volk, denk aan de CHIP en het afschaffen van contact geld!

Neset Temirci heeft zich bereid verklaart zich 100% in te zetten voor het Volk met onze steun op de achtergrond en dat van anderen die tijd, kennis en energie over hebben. Het doel is de strijd aan te gaan met de Nederlandse regering en het Koningshuis met zeer belastende zaken, zodat ze hun macht moeten afgeven en/of moeten overdragen.

Het Volk mag daarna zelf bepalen hoe we het daarna gaan invullen, ideeën en geld zijn daarom zeer welkom!

Neset Temirci gaat, als het geld binnen is, direct aan de slag om een Vereniging Voor en Van het Volk op te richten. Hij zal dan aansluitend een centrum gaan huren voor langere tijd, waarin we de strijd aan zullen gaan tegen de zittende macht en van waaruit we eigen Radio en Televisie uitzendingen willen gaan verzorgen. Er zullen dan personen uitgenodigd worden die Openbaringen mede zullen gaan onthullen aan de bevolking.

Wij ondersteunen Neset Temirci op verschillende manieren, onder andere met deze website van VOLK WORDT WAKKER.


Donaties (zowel kleine als grote bedragen zijn welkom) kunt u verrichten op het volgende bankrekeningnummer: DE08403619064085375300

Ten name van: Volksvereniging

Omschrijving: Steun van en voor het Volk


Klik <HIER> voor het bijna 3 uur durend openbarende interview van Neset Temirci over de wereld problematiek.