VERENIGING VAN HET VOLK


De Vereniging van het Volk gaat het Volk informeren over corrupte zaken van de Overheid. Waarom? Omdat de Overheid het Volk onderdrukt, verkracht, beroofd en vermoord. Neset Temirci gaat vele doofpot zaken en wanpraktijken van de Overheid en het Koningshuis openbaren met bewijzen en/of getuigen. Temirci is reeds dag en nacht voor het Volk in de weer, zonder dat wij dat in de gaten hebben!

Bij de Vereniging van het Volk zal een meldpunt komen, waar wanpraktijken in Nederland gemeld kunnen gaan worden. Tevens zal bij voldoende donaties een openbare ruimte worden ingericht om bijeenkomsten te houden voor het Volk. Tevens zal er een professionele studio worden ingericht, waarin LIVE uitzendingen plaats zullen gaan vinden, met belangrijke getuigen en klokkenluiders.

Als je tijd hebt om je werkelijk in Temirci te verdiepen kun je onderstaand interview beluisteren! Het is een vrij lang interview, het is daarom raadzaam om het in delen te beluisteren en het interview een paar keer te beluisteren. Ga daarna eens goed nadenken wat Temirci werkelijk gezegd heeft en wie hij is.

http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Interview/PateoRadiioNesetTemirci.mp3

Klik <HIER> voor het bijna 3 uur durend openbarende interview van Neset Temirci.
VLOG BUNKERBOY 09-06-2017VLOG BURO JEUGDZORG 02-06-2017
VLOG CORRUPTE PRAKTIJKEN OVERHEID EN KONINGSHUIS 22-05-2017