BEVRIJDING WERELDBEVOLKING


Hoe kan een bevrijding van de Wereldbevolking er uit zien?

De overheid die ons moet beschermen tegen corruptie en misdaad is zelf corrupt en een misdaadsyndicaat. Het is allang geen geheim meer dat we decennia lang door een schaduwregering met behulp van Bilderberg fascisten stelselmatig beroofd zijn geworden. De hele westerse politiek is een verlengstuk geworden van de corrupte Linkse Neoliberale fascistische globalisten.

Samen met de media worden we al jaren voorgelogen, en van onze inspanningen beroofd. Feit is dat we ca 90% van onze tijd voor het in stand houden van deze corrupte machthebbers werken, door de stelselmatige onteigeningen gebaseerd op leugens en bedrog.

Een van de verdienmodellen is het oorlogvoeren en rooftochten om grondstoffen te stelen van andere landen, waarbij onze drugskoning heerlijk mee speelt in dit onfris verhaal, met dank aan het Kunduz akkoord met steun van het politiek kartel.

Het zou een onderzoek rechtvaardigen, ware het niet dat de overheid hier de dader en criminele organisatie is, die nooit in eigen vlees zal snijden zolang deze aan de macht is.

De NATO is een organisatie die niet als een verdediging tegen mogelijke dreigingen opereert, maar is een bezettingsmacht om het Bankenkartel wereldwijd te beschermen en in stand te houden.

Ondanks dat de bevolking van de VS gekozen hebben voor Trump, is de Deep State Government vastbesloten om de wereld te domineren en ons wereldbevolking te vernietigen. Er wordt koortsachtig gezocht om nieuwe oorlogen te kunnen starten als verdienmodel voor de Elite. Dank de ontzettende zelfbeheersing, en vooruitziende blik van Poetin is erger tot nu voorkomen.

Het verraad van de Oekraïne bevolking door de EU, VS, om de Nazi's te steunen tegen de wil van eigen bevolking geeft aan hoe we worden geminacht door de trekpoppen uit de politiek. Als er een conflict gaat komen in Europa, dat door de corrupte politiek en list en bedrog tot stand lijkt te gaan komen, spreek ik de hoop uit dat Poetin veel wapens mee neemt en ons Europeanen gaat bewapenen om onze eigen kwelgeesten te arresteren en berechten, en de zonen van Allah zo snel mogelijk af te leveren in zijn fictief maagden paradijs van deze zieke sekte.

Het wordt tijd dat we als wereldbevolking opstaan tegen de 1% die ons op listige wijze hebben opgelicht.

Bron: ANONIEM