VRIJE ENERGIE


In het universum is vrije energie (nulpuntenergie) een vanzelfsprekende zaak. Dat is ook niet zo vreemd, want alles is energie, zoals Einstein al ontdekte (E = mc2). En iedere vorm van energie is om te zetten in een andere vorm van energie (elektriciteit bijvoorbeeld), door de frequentie aan te passen waarop de energie zich beweegt. Dat komt omdat de basis-energie voor ieder element hetzelfde is, namelijk de energie van licht/liefde. Net zoals je een huisje van lego kunt afbreken en er een poppetje van kunt maken.

Volgens buitenaardse bronnen die in contact staan met aardbewoners (al dan niet via channeling), zijn wij een van de weinige beschavingen die een dergelijk hoog niveau bereikt hebben, waar vrije energie nog steeds niet is doorgedrongen tot de burgermaatschappij. Dat is niet onze schuld, want vele uitvinders zoals Nikola Tesla, die perfect werkende nulpuntenergie-apparaten hadden ontwikkeld en aan het publiek wilden introduceren, werd de mond gesnoerd door de machtige illuminati. Tesla had zelfs meerdere manieren uitgevonden om vrije energie op te wekken, inclusief een soort doosje dat elektriciteit kon produceren uit niets anders dan lucht.

De meest eenvoudige manier om vrije energie te produceren, is door een magneetmotor. Die kan iedereen maken, gewoon door een paar van dezelfde magneetjes langs de rand van een ronde schijf te plakken en minimaal één stukje open te laten. Als je die schijf op een as zet en er een grote magneet bij houdt, draait ie eeuwig rond (of in ieder geval 1.300 jaar, de leeftijd van een gemiddelde magneet).

De vortex die door de lege vakjes gecreëerd wordt, zorgt voor voldoende snelheid om de schijf door te laten draaien en biedt daarnaast nog behoorlijk wat rest-energie die voor andere dingen gebruikt kan worden. Vrije energie dus. De werking van dit principe werd al eens gedemonstreerd door de Amerikaanse ondernemer en onderzoeker George Green. Ook op YouTube zijn een aantal voorbeelden te vinden en wie zelf een beetje zoekt, zal zien hoeveel variaties er zijn van deze simpele magneetmotor.

Bron: http://hetgrotereplaatje.nl/free-energy.html

Bekijk onderstaande video hoe men zelf Vrije energie kan produceren: