ZIJN WE OOIT OP DE MAAN GEWEEST?


IS ALLES IS EEN LEUGEN? ZIJN WE OOIT OP DE MAAN GEWEEST? APOLLO 11?

Er zijn vele conspiracyverhalen over dat de beroemde maanlanding met Neil Armstrong FAKE waren. Of er nu wel of niet mensen op de maan zijn geweest en wat ze daar hebben gezien zijn ook weer veel andere verhalen met bizarre verhalen. Over alles wordt zeer geheimzinnig gedaan, maar deze documentaire is wel zeer bijzonder, want de mensen die hun verhaal doen zijn niet een paar goedkope acteurs, maar mensen die wereldberoemd zijn en daadwerkelijk actief waren op het hoogste niveau in de USA. Een schokkend document. ?

Nog triester is dat er zoveel mensen vermoord zijn voor niets om dit verhaal geheim te houden.

Of de astronauten feitelijk op de maan zijn geweest blijft de vraag. De opnames die we hebben gezien zijn FAKE geweest en kennelijk gemaakt door Stanley Kubrick, de beroemde regisseur. Een gerucht dat ik al een paar jaar eerder had gehoord, maar je hoort zovaak iets en de vraag is wat of wie je nog kunt geloven in deze wereld vol leugen en bedrog.

Volgens mijn eerdere bron zou Joeri A. Gagarin de man die ook de eerste ruimtewandeling zou hebben gemaakt, ook niet werkelijk dat gedaan hebben en zou ook het onmogelijk zijn geweest om destijds met de Apollo en de Maanlander daadwerkelijk op de maan te landen en zou alles fake zijn geweest. Of die bron 100 % betrouwbaar is , is ook een vraag. Het is wel een teleurstelling als alles een leugen is geweest. Ik was destijds samen met mijn jongere broer bezeten van ruimtevaart. Altijd aan de TV gekluisterd en ik wist alles van de V2 ontwikkeling tot de saturnus V raket en we hadden schaalmodellen en materiaal van Estec in Noordwijk en van de Nasa in Houston, Foto's en een kaart van de maan en posters. Later ook de tentoonstelling bezocht en het griijze rotsblokjje gezien van maangrond. was alles FAKE?

Een bijzonder document. NASA , een miljardenbusiness ? Ook een business gericht op onze protectie als mensheid tegen onheil van buitenaf zoals teveel zonnestraling met hun Solar Radiation Management Programma dat met de NAVO over de wereld wordt uitgerold. Big business voor de oorlogsindustrie en chemische industrie ook een triljardenbusiness. Dankzij de CO2 leugen kunnen we straks allen een CO2 belasting gaan betalen wereldwijd om die nonsens te financieren. Dus we zijn constant bezig met LEUGENS en met het misleiden van de belastingbetalers ten voordele vam een klein elite groepje.

Bron: Anoniem