De DEMMINK DOOFPOT beschermt de Staat en het Koningshuis!


Mylène de la Haye zegt: "Die Demmink, iedereen weet dat dat gewoon een vette pedofiel is. Hij wordt aan alle kanten ingedekt, maar iedereen weet het. Het is zo." Gepubliceerd op maandag 21 december 2015. De la Haye zegt dit vanaf 11:15 minuut in de betreffende video.

Bron: Klik <HIER> voor de video en de website!Luister allemaal eens naar onderstaande video!

JD die hierin genoemd wordt is Joris Demmink.

De jongen die is afgezonken heet Manuel Schadwald.


Om de billetjes van de babietjes wordt wel gedacht door Papa Staat door veelvuldige reclame van zalfjes op de Televisie, maar niet als ze als baby worden verkracht door Pedofielen, daar wordt niets over gezegd!

Onderstaande reportage ontmaskert de criminele betrokkenheid van de Nederlandse overheid bij een kinderporno en ontvoeringsnetwerk met landelijke en europese uitlopers tot in de hoogste regionen van de Nederlandse machtstructuur - Hoewel de landelijke Media de zaak aanvankelijk diepgaand onderzocht en gedegen versloeg is de Demmink-Doofpot (waarover inmiddels een indrukwekkend boek is verschenen met dezelfde titel aan de hand van Jan Poot) verworden tot een moedige eenmansstrijd van journalist Micha Kat, die uiteindelijk zelfs moest onderduiken om zijn leven zeker te stellen. Een ontluisterend relaas dat uw vertrouwen op de politiek niet alleen scherp op de proef zal stellen, maar hopelijk voor eens en altijd onderuit haalt...Onaantastbare leiders die zich vergrepen aan kinderen van acht of negen jaar. Kinderen die via kindertehuizen en andere staatsinstellingen ter beschikking waren van parlementsleden, adellijke heren en spionnen. Mannen die bescherming genoten van hogerhand en nooit ter verantwoording zijn geroepen voor hun misdaden.

'60 Minutes' onderzocht de zaak én de cover up, sprak met slachtoffers en getuigen en confronteerde een medeplichtige. De reportage onthulde zelfs dat kinderen werden gedood om het pedonetwerk te beschermen. Bovendien bleek uit het onderzoek van '60 Minutes' dat de chauffeur van de Australische Hoge Commissaris de sleutel zou bezitten om het deksel van de doofpot te ontgrendelen. Zoals er in Nederland mensen zijn die de Demmink Doofpot kunnen openen... maar blijkbaar niet zonder vieze handen te krijgen, anders was het al gebeurd.

Onze wens voor 2017: licht in de donkere krochten van de onopgehelderde mysteries, openheid van zaken over de Demmink Doofpot in plaats van een eindoordeel achter gesloten deuren over (de niet) vervolging van Demmink. Anders zal ook in Nederland pas, als het voor iedereen te laat is, eindelijk duidelijk worden dat er niet alleen rook, maar ook vuur was. Klik <HIER> om verder te lezen!

Advocaat Turkse jongens wil alsnog rechtszaak Demmink (23-01-2017)

Geen bewijs voor verkrachting, zoals justitie stelt? Volgens advocaat Adèle van der Plas heeft het OM heeft zich met een kluitje in het riet laten sturen. Van der Plas stelt in een brief aan het gerechtshof in Arnhem dat het Openbaar Ministerie voormalig topambtenaar van het ministerie van Justitie Joris Demmink alsnog moeten dagvaarden voor een openbare terechtzitting om de beschuldigingen van verkrachting van twee minderjarige Turkse jongens te behandelen. Lees verder: https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

De Britse oud-premier Heath reed geen auto, maar bleek tóch pedofiel (19-02-2017)

De Britse oud-premier Sir Edward Heath is, twaalf jaar na zijn dood, ontmaskerd als pedofiel. Meer dan 30 mensen claimen het slachtoffer te zijn geweest van seksueel misbruik door de conservatieve politicus. De leider van het politieonderzoek heeft verklaard ervan overtuigd te zijn dat de aantijgingen voor "120 procent" kloppen. De verklaringen die de politie in het Britse graafschap Wiltshire heeft opgetekend vertonen treffende overeenkomsten, terwijl de slachtoffers elkaar niet kennen. Het onderzoek naar Heath is in gang gezet in de nasleep van het Jimmy Savile-schandaal. Lees verder: https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

“Spies, Lords and Predators” en onze wens voor 2017: meer gedurfde onderzoeksjournalistiek in Nederland (01-01-2017)

Veelal te laat. Sowieso voor de slachtoffers. Maar vaak ook te laat om de daders ter verantwoording te roepen. Schandalen die, vaak na vele jaren, aan het licht komen bieden inzicht in de doodzieke dubbele agenda's, de misselijkmakende motieven, de machtswellust en de wellust van de macht die van alle tijden zijn, zo lijkt het. Beerputten zijn overal, vooral waar je ze (als je maar een beetje naïef bent) niet zou verwachten: in de kerkelijke braafheid, in het beschaafde establishment, in royale kringen, achter de politieke correctheid. Op een dag komt de waarheid naar buiten, gevolgd door een golf –een tsunami– van verontwaardiging. En na enige tijd keert de rust terug en wordt alles weer zoals het was. Het misbruik in de katholieke kerk? Er is onderzoek geweest, boete gedaan, amen. Prins Bernhard? Niet de werkelijkheid is veranderd, alleen zijn nagedachtenis. En in Engeland is Sir Jimmy Savile postuum het symbool geworden van misbruik, dat in dat land een schaalgrootte kende dat het ego van Savile talloze malen te boven ging. En waarvan niemand weet of het nu echt verleden tijd is. Wel weten we dat Savile ermee wegkwam, en politici als Cyril Smith en Leon Brittan ook.Lees verder: https://www.demminkdoofpot.nl/home.html