De DEMMINK DOOFPOT beschermt de Staat en het Koningshuis!


Mylène de la Haye zegt: "Die Demmink, iedereen weet dat dat gewoon een vette pedofiel is. Hij wordt aan alle kanten ingedekt, maar iedereen weet het. Het is zo." Gepubliceerd op maandag 21 december 2015. De la Haye zegt dit vanaf 11:15 minuut in de betreffende video.

Bron: Klik <HIER> voor de video en de website!

UITSPRAAK VAN HET GERECHTSHOF BETREFFENDE DE ZAAK DEMMINK OP 18 AUGUSTUS 2017

Voormalig topambtenaar van Justitie Joris Demmink wordt niet vervolgd voor seksueel misbruik van minderjarigen. Het gerechtshof in Arnhem heeft vrijdag bepaald dat het Openbaar Ministerie mag stoppen met de vervolging. Het OM had het hof daarom gevraagd.

Na een zogenoemde artikel 12-procedure had het hof het OM opdracht gegeven de beschuldigingen nader te onderzoeken. In een verzoek om te stoppen met het onderzoek, liet het OM eind juni weten ''dat er geen redelijk vermoeden bestaat dat Demmink zich in de jaren 1995-1997 heeft schuldig gemaakt aan de verkrachtingen waar twee - destijds - minderjarige Turkse jongens aangifte van deden''.

Er is onderzoek gedaan in Turkije, maar daar kwam niets uit. Daarnaast is ook in Nederland een feitenonderzoek uitgevoerd, waarbij de Rijksrecherche alle signalen van seksueel misbruik door Demmink heeft onderzocht. Ook dit heeft volgens het OM geen strafbare feiten opgeleverd.

Het hof concludeert dat er een ''zeer uitgebreid en gedegen" onderzoek heeft plaatsgevonden ''waarbij geen steen op de andere is gelaten". Naar het oordeel van het hof heeft het onderzoek ''overtuigend" aangetoond dat er ''slechts sprake is van speculaties en veronderstellingen".

Demmink, voormalig secretaris-generaal op het departement van Veiligheid en Justitie, ligt al jaren onder vuur vanwege beschuldigingen van seksuele misdrijven. Er is onderzoek gedaan in Turkije, maar daar kwam niets uit. Daarnaast is ook in Nederland een feitenonderzoek uitgevoerd, waarbij de Rijksrecherche alle signalen van seksueel misbruik door Demmink heeft onderzocht. Ook dit heeft volgens het OM geen strafbare feiten opgeleverd. Door: ANPLuister allemaal eens naar onderstaande video!

JD die hierin genoemd wordt is Joris Demmink.

De jongen die is afgezonken heet Manuel Schadwald.


Om de billetjes van de babietjes wordt wel gedacht door Papa Staat door veelvuldige reclame van zalfjes op de Televisie, maar niet als ze als baby worden verkracht door Pedofielen, daar wordt niets over gezegd!

Onderstaande reportage ontmaskert de criminele betrokkenheid van de Nederlandse overheid bij een kinderporno en ontvoeringsnetwerk met landelijke en europese uitlopers tot in de hoogste regionen van de Nederlandse machtstructuur - Hoewel de landelijke Media de zaak aanvankelijk diepgaand onderzocht en gedegen versloeg is de Demmink-Doofpot (waarover inmiddels een indrukwekkend boek is verschenen met dezelfde titel aan de hand van Jan Poot) verworden tot een moedige eenmansstrijd van journalist Micha Kat, die uiteindelijk zelfs moest onderduiken om zijn leven zeker te stellen. Een ontluisterend relaas dat uw vertrouwen op de politiek niet alleen scherp op de proef zal stellen, maar hopelijk voor eens en altijd onderuit haalt...Onaantastbare leiders die zich vergrepen aan kinderen van acht of negen jaar. Kinderen die via kindertehuizen en andere staatsinstellingen ter beschikking waren van parlementsleden, adellijke heren en spionnen. Mannen die bescherming genoten van hogerhand en nooit ter verantwoording zijn geroepen voor hun misdaden.

'60 Minutes' onderzocht de zaak én de cover up, sprak met slachtoffers en getuigen en confronteerde een medeplichtige. De reportage onthulde zelfs dat kinderen werden gedood om het pedonetwerk te beschermen. Bovendien bleek uit het onderzoek van '60 Minutes' dat de chauffeur van de Australische Hoge Commissaris de sleutel zou bezitten om het deksel van de doofpot te ontgrendelen. Zoals er in Nederland mensen zijn die de Demmink Doofpot kunnen openen... maar blijkbaar niet zonder vieze handen te krijgen, anders was het al gebeurd.

Onze wens voor 2017: licht in de donkere krochten van de onopgehelderde mysteries, openheid van zaken over de Demmink Doofpot in plaats van een eindoordeel achter gesloten deuren over (de niet) vervolging van Demmink. Anders zal ook in Nederland pas, als het voor iedereen te laat is, eindelijk duidelijk worden dat er niet alleen rook, maar ook vuur was. Klik <HIER> om verder te lezen!

Advocaat Turkse jongens wil alsnog rechtszaak Demmink (23-01-2017)

Geen bewijs voor verkrachting, zoals justitie stelt? Volgens advocaat Adèle van der Plas heeft het OM heeft zich met een kluitje in het riet laten sturen. Van der Plas stelt in een brief aan het gerechtshof in Arnhem dat het Openbaar Ministerie voormalig topambtenaar van het ministerie van Justitie Joris Demmink alsnog moeten dagvaarden voor een openbare terechtzitting om de beschuldigingen van verkrachting van twee minderjarige Turkse jongens te behandelen. Lees verder: https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

De Britse oud-premier Heath reed geen auto, maar bleek tóch pedofiel (19-02-2017)

De Britse oud-premier Sir Edward Heath is, twaalf jaar na zijn dood, ontmaskerd als pedofiel. Meer dan 30 mensen claimen het slachtoffer te zijn geweest van seksueel misbruik door de conservatieve politicus. De leider van het politieonderzoek heeft verklaard ervan overtuigd te zijn dat de aantijgingen voor "120 procent" kloppen. De verklaringen die de politie in het Britse graafschap Wiltshire heeft opgetekend vertonen treffende overeenkomsten, terwijl de slachtoffers elkaar niet kennen. Het onderzoek naar Heath is in gang gezet in de nasleep van het Jimmy Savile-schandaal. Lees verder: https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

“Spies, Lords and Predators” en onze wens voor 2017: meer gedurfde onderzoeksjournalistiek in Nederland (01-01-2017)

Veelal te laat. Sowieso voor de slachtoffers. Maar vaak ook te laat om de daders ter verantwoording te roepen. Schandalen die, vaak na vele jaren, aan het licht komen bieden inzicht in de doodzieke dubbele agenda's, de misselijkmakende motieven, de machtswellust en de wellust van de macht die van alle tijden zijn, zo lijkt het. Beerputten zijn overal, vooral waar je ze (als je maar een beetje naïef bent) niet zou verwachten: in de kerkelijke braafheid, in het beschaafde establishment, in royale kringen, achter de politieke correctheid. Op een dag komt de waarheid naar buiten, gevolgd door een golf –een tsunami– van verontwaardiging. En na enige tijd keert de rust terug en wordt alles weer zoals het was. Het misbruik in de katholieke kerk? Er is onderzoek geweest, boete gedaan, amen. Prins Bernhard? Niet de werkelijkheid is veranderd, alleen zijn nagedachtenis. En in Engeland is Sir Jimmy Savile postuum het symbool geworden van misbruik, dat in dat land een schaalgrootte kende dat het ego van Savile talloze malen te boven ging. En waarvan niemand weet of het nu echt verleden tijd is. Wel weten we dat Savile ermee wegkwam, en politici als Cyril Smith en Leon Brittan ook.

Lees verder: https://www.demminkdoofpot.nl/home.html