CORRUPTE GEMEENTE AMBTENAREN


Een waargebeurd verhaal


Vorig jaar zou ik een leegstaand klooster gaan betrekken om Nederlandse mensen die huis noch haard meer hadden weer op pad te helpen. Wethouder Wilma van de Rijt van Heeze Leende wilde dat pertinent niet hebben, want je mocht er niet wonen!

Voor mij zat er CCL, en die mochten ook niemand laten slapen in het grote gebouw i.v.m brandveiligheid. Ik mocht dat ook pertinent niet. Ik zou van Helden Vastgoedbeheer een maandelijks bedrag betalen van 3500 euro kale huur.

Nu heeft de gemeente liever een leegstandsbeheerder genaamd Prevenda, erin, die geld VRAAGT van de eigenaar en daarnaast ook geld ONTVANGT van de huurders. Deze huurders mochten in tegenstelling tot wat ik bood, WEL een GBA inschrijving, en er mag gewoond worden, 53 kamers en mag allemaal bewoond worden. Huh? Ja je leest het goed! Bijgaande de artikelen in de krant:

 

Mijn artikel: http://www.ed.nl/regio/cranendonck-e-o/heeze-leende/leegstaand-klooster-sterksel-moet-onderdak-gaan-bieden-aan-hulpbehoevenden-1.5621273

 

En die van de gemeente als tegenoffensief: http://www.ed.nl/regio/cranendonck-e-o/heeze-leende/plan-leegstaand-klooster-sterksel-is-onhaalbaar-1.5627182

 

Doch had ik helder aangegeven dat ik alle disciplines in huis had, psychologe, bewindvoerder, jurist, noem maar op! In het onderstaande geluidsbestand (nog toe te voegen door de webmaster) hoor je dat er teveel niet klopt. Agent was er al geweest, en zag dat ik sleutels had, en ik gaf hem het mobiele nummer van de eigenaar Dennie van Helden.

http://www.vanheldenvastgoed.nl/

En het pand stond en staat niet te koop, dus over welke makelaar hebben we het dan eigenlijk? Mocht niet dus. Maar.. Bijna een half jaar later zie ik de melding van een zogenaamde brandmelding, en er zou een dag later een controle plaatsvinden door de brandweer.

Artikel: http://www.heeze24.nl/nieuws/112/artikel/7551/Brandmelding-in-pand-aan-Albertlaan-Sterksel#6

Schijnbaar hebben de bewoners voor de krant alle lampen uitgedaan en zich verstopt op zolder, want het is er donker, staan geen auto`s, en er zouden geen bewoners meer in t pand zijn... Uhh... Wie maakte dan de melding? Ja dat was een bewoner genaamd Peter. Vreemd!

Dus ik bel Marc van den Heuvel, om opheldering te vragen. Hieronder de 4 gesprekken met hem. Ze duren niet lang, maar je merkt dat deze gast door en door corrupt is, of onder druk staat van ..ja wie eigenlijk? Deze Marc heeft ook een eigen bouwadviesburo wat mensen helpt vergunningen te krijgen.  Das vreemd! Maar deze Marc van den Heuvel weet niet wie hem aanstuurt... Dat is al helemaal vreemd!

De 4 gesprekken vindt u in onderstaande link.

Gesprek 1: <KLIK HIER>

Gesprek 2: <KLIK HIER>

Gesprek 3: <KLIK HIER>

Gesprek 4: <KLIK HIER>

Luister en huiver... Duurt max. een kwartier deze gesprekken totaal, maar je hoort hem het benauwd krijgen. En je hoort dat hij niets kan zeggen dan maar 1 ingestudeerd zinnetje. Heeze Leende staat bekend om de harde handhaving, vraag elke bewoner daar maar. Aangezien hier meer speelt dan gezegd wordt, is de handhaving op dit vlak zeer laks te noemen.

Even een profielschets van deze Marc van den Heuvel (zie onderstaande printscreen):
http://www.bouwbegeleidingvandenheuvel.nl/ en https://www.linkedin.com/in/marc-van-den-heuvel-53701161/Ik vind het bewonderingswaardig dat deze Marc alles op zich wil nemen, zijn baan als gemeenteambtenaar, en zijn bedrijf... Hij weet niet voor wie, want hij weet ook niet wie hem aanstuurt...  Ik heb met wat bewoners gesproken en kwam een interessant mailtje tegen. Als je namelijk als oud CDA wethouder Noordman iets wil, dan gebeurt dat ook! Illegale bouw? Geen probleem oud collega!

We maken dat wel recht... Start maar met bouwen schat! Heet je Reiling? Wel... Dan mag er gerust een illegale schaapskooi komen hoor! En we gaan uiteraard de termijnen laten verstrijken zodat de 1e bouwfase van rechtswege zal gelden. In de bijlage zie je het bewijs..

De bewijzen over stemfraude en chantage kan ik (nog) niet leveren...

Maar je kunt er van uitgaan dat ik dus meer laat weten over deze kwestie!

Met hartelijke groet,

Freek