GRAANCIRKELS


Australische wetenschapper: “Bewijs voor link tussen graancirkels en tijdreizen”

Een Australische wetenschapper die jarenlang onderzoek heeft gedaan naar graancirkels, met name in Groot-Brittannië, is tot een opmerkelijke conclusie gekomen. Dr. Horace Drew stelt dat graancirkels het werk zijn van tijdreizigers. Drew werkte 23 jaar als moleculair bioloog voor het CSIRO, het belangrijkste wetenschappelijke instituut van Australië.

Hij claimt in 1965 een buitenaards vaartuig te hebben waargenomen in Florida, waarna hij zich besloot te richten op wetenschappelijk onderzoek. Hij zegt dat buitenaardse technologie kan worden gebruikt om allerlei problemen op aarde op te lossen. “We leven in een wereld die afhankelijk is van olie,” vertelde hij aan de Australische Daily Telegraph. “Die olie beschadigt onze planeet.”

“Niet-vervuilende buitenaardse technologie die deze problemen kan oplossen wordt geheim gehouden,” vervolgde hij. De moleculair bioloog wil het UFO-fenomeen op een wetenschappelijke manier gaan benaderen. Volgens hem is er bewijs dat graancirkels kunnen worden gelinkt aan tijdreizen. “Er is overvloedig bewijs voor graancirkels.”

“Ik ben zeven keer afgereisd naar plekken in Groot-Brittannië waar bewijs kan worden gevonden voor de manier waarop graancirkels zijn ontstaan,” legde hij uit. Dr. Drew roept mensen op te kijken naar het bewijs en op basis daarvan hun eigen conclusies te trekken. Hij gaf onderstaande lezing op 3 september vorig jaar (2016) in Nieuw-Zuid-Wales: