HET BEWIJS VAN CHEMTRAILS


Op deze pagina vindt u het bewijs van chemtrails!

Stop chemtrails en weermanipulatie, meer info vindt u in de volgende link: http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/bewezen-aluminiumvergiftiging-door-chemtrails/

Op 5 april 2017 waren reeds 29.442 ondertekeningen verzameld en op 18 mei 30.429 ondertekeningen! Dit is een burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het heimelijk toepassen van weermodificatie (geo-engineering) of ook wel solar radiation management of Albedo management genoemd, door middel van het sproeien van zogenaamde chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten. Heeft u hier voor of tegen kunnen stemmen? Piloten, doctoren en wetenschappers vertellen de waarheid over chemtrails. Via zoekmachines is er veel info en beeldmateriaal te vinden. Op universiteiten wordt openlijk college over geo-engineering gegeven.

Er moet snel duidelijkheid over komen. Teken deze petitie dus!

https://petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu?locale=nl

Let op, dit is GEEN complottheorie! Google het woord Chemtrails maar eens!

We vragen je dit burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten. Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails en weermodificatieprogramma's besproken moeten worden in de Tweede Kamer. Wij hopen dat er dan serieus onderzoek komt en getuigen gehoord kunnen worden tijdens een "parlementaire" hoorzitting! Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op chemtrails. Dus we hopen dat als er veel mensen deze petitie tekenen, dit de druk opvoert om er NU mee te STOPPEN en de onderste steen boven te laten komen! Een parlementaire hoorzitting of parlementaire enquête waar betrokkenen uit binnen,- en buitenland onder ede gehoord gaan worden moet hier duidelijkheid over geven.

Teken de petitie voor het STOPPEN van chemtrails door <HIER> te klikken voor de betreffende website!Een piloot vergeet zijn chemtrails uit te zetten bij het landen. Een piloot van een commerciële vluchtdienst heeft de fout gemaakt die het bestaan van chemtrails nu bewijst, namelijk door het vergeten van de sproeiers uit te zetten tijdens het landen. We hebben een video op deze pagina van een vliegtuig, die nog steeds aan het sproeien is met chemtrails bij het landen.

Dit is het eerste bewijs en backup claims die mensen maken, ook wel bestempeld als “conspiracy-theorists” die claimen dat vliegtuigen van de overheid deze troep sprayen. Met dit bewijs zal het publiek er snel achterkomen en zullen er rechtszaken ontstaan. De een minuut blockbuster video staat hieronder.

Ondanks het feit dat het vliegtuig landt in mist, zijn de uitstoot van chemtrails goed zichtbaar. Het bestaan van chemtrails kan niet meer ontkend worden in dit weer. Ten eerste komen de trails niet van de vliegtuigmotoren af. De uitstoot komt zichtbaar uit diverse delen vanuit de beide vleugels. Bekijk de video maar eens goed en overtuig jezelf wat je nu precies ziet.

http://www.sauberer-himmel.de/hintergrunde-2/


Één van de vele, vele foto’s die duidelijk laten zien, dat er speciale spray-openingen onder sommige vliegtuigen zijn aangebracht om de giftige spray, die officieel zou dienen voor ‘weer-modificatie’ in de lucht te lozen...