CHIPPEN - RFID CHIP - De alom gevreesde RFID CHIP, het nummer van het Beest: 666


In de Westerse wereld is het hele woon- en leefsysteem (matrix) gebouwd op Satanische grondvesten en wordt door de Bilderberg Groep (Koningshuis en multinationals zoals SHELL en Bayer AG) en het Vaticaan aangestuurd. Het gehele kaartenhuis en de bankwereld staat op instorten met een bepaald doel. De plannen zijn om vooraf het 5G netwerk door heel Europa aan te leggen, zodat we door de frequenties reeds zeer negatief beïnvloedt worden en zombies worden. Doel is dat de illuminatie straks de totale wereldmacht kan grijpen = NIEUWE WERELD ORDE (1 wereldleger, 1 wereldreligie (aanbidden van Lucifer) en 1 wereldregering).

De Nieuwe Wereld Orde (kortweg de NWO) is geen concept dat de laatste jaren werd uitgevonden door een paar complotdenkers. Sinds lang bestaan er diverse duistere organisaties en sociëteiten (Vrijmetselarij) waar de Elite zich bezighoudt met Satanische aanbidding (Satanische rituelen), wereldheerschappij en het oprichten van een wereldregering.

Er moet daarvoor eerst chaos ontstaan, om dan een oplossing aan te bieden aan de bevolking: De alom gevreesde RFID CHIP, het nummer van het Beest: 666

WAARSCHUWING:

Wanneer je het merk van het Beest (chip) aangenomen het, of ingebracht hebt gekregen, op je voorhoofd of in je handpalm (tussen de duim en je wijsvinger), of ergens anders ingebracht hebt gekregen, is je eigen frequentie en energie niet meer hetzelfde. Kortom jij bent niet meer wie je voorheen was. Door de chip wordt de mens veranderd in een robot. Jouw gedachten worden dan aangestuurd door de chip.

Indien je op aarde bent tijdens de grote verdrukking, denk hier dan aan: Neem onder geen beding het merkteken van het Beest (666) aan. Want indien men dit wel doet, verspeelt men daarmee alle mogelijkheid op behoud. Het merkteken van het Beest (666) dragen is de zonde die niet vergeven wordt door de Schepper.

U bent bij deze dus gewaarschuwd !!!!!Wat is NU dus het allergrootste gevaar wat ons te wachten staat? Een samenleving zonder contant geld !!!!!!!


Zoals Adolf Hitler zijn Swastika had (het hakenkruis), zo zal de anti-christ zijn insignes hebben, een merkteken. Bovendien wil hij het gebruiken als een teken van trouw. Hij zal het gebruiken in zijn strijd met de christenen. Mensen moeten voedsel hebben om te kunnen leven. Om die reden kondigt de anti-christ af, dat niemand kopen of verkopen mag, tenzij hij het merkteken van het beest op hand of voorhoofd heeft. De anti-christ zal zeggen: "Of u draagt het merkteken of u kunt niet kopen of verkopen". Zij die het merkteken niet willen dragen, zullen niet kunnen kopen of verkopen en zullen zelfs ter plaatse gedood kunnen worden.

Vandaag de dag hebben bankpasjes met pincode en chippers al een groot deel van het contante geld transacties overgenomen. Het is niet moeilijk voor te stellen dat binnenkort contant geld zelfs zal verdwijnen. In de portemonnee zitten vele pasjes, die veel handiger vervangen kunnen worden door één chip beheert door een gigantisch centraal computersysteem. Deze houdt bij hoeveel krediet je hebt. Maar ook dient de chip als Sofi-nummer, registratie van het rijbewijs, betalen en registratie van reizen met het openbare vervoer, allerhande pasjes en ga zo maar door. De techniek is al lang zo ver. Er kunnen persoonsgegevens op opgeslagen worden of carrièreverloop, alles van de wieg tot het graf. De chip is tegenwoordig zo klein dat deze aangebracht kan worden onder de huid van het voorhoofd.

Lees meer over de gevreesde RFID CHIP door te klikken.


Bovenstaande afbeelding was oorspronkelijk gepost op Flickr door ishmell op http://www.flickr.com/photos/[email protected]/7267161/. Het is beoordeeld op 23 december 2006 door de FlickreviewR robot en bevestigd dat het gelicentieerd is onder de voorwaarden van cc-by-sa-2.0.

Alle informatie op deze website mag worden vermenigvuldigd met vermeldiing van de bron!