ANASS
Is de 13-jarige Anass Aouragh uit Wassenaar die op 7 februari 2013 dood werd gevonden in een bosrand nabij Duinrell vermoord?

Vader Anass blijft erbij: mijn zoon is vermoord

Alsnog DNA onderzoek afdwingen?PETITIE VOOR ANASS:

We willen graag dat de zaak van Anass Aouragh opnieuw heropend wordt, omdat deze zaak STINKT! Anass Aouragh, die in februari 2013 is overleden was jij al vergeten he? Nou wij niet! Wij willen gerechtigheid voor Anass, wij willen dat de zaak over zijn dood heropend wordt. Zoals ook de 2 broertjes een politieonderzoek hebben gehad, willen wij dat het ook bij Anass gebeurt. Dus teken allemaal de petitie! Op 20-02-2017 zijn er reeds 40161 handtekeningen verzameld, op 28-02-2017 zijn er reeds 41103 handtekeningen verzameld! Het verzoek luidt als volgt: Het OM, de Tweede Kamer & de Politie zal opnieuw aandacht besteden aan de dood van de 13-jarige Anass Aouragh.

Teken de petitie voor Anass door <HIER> te klikken!


Frank de Bruyn was op 20-02-2017 live op Facebook en schreef op zijn tijdlijn: "Ik steun Anass, of beter; de nabestaanden van 13-jarige jongetje dat in 2013 overleed. Het is een zaak die STINKT en daarom moet de zaak heropend worden!"

Klik <HIER> voor de oproep (video) die Frank de Bruyn heeft gemaakt voor Anass.

NB. Bovenstaande video is alleen te bekijken wanneer u zelf een Facebook account heeft!
Vader Anass blijft erbij: mijn zoon is vermoord


Mohamed Aouragh kan de dood van zijn zoon nog steeds niet uit zijn hoofd zetten. Zolang de waarheid niet aan het licht komt kan hij zijn zoon in zijn hoofd nog niet begraven, zegt hij in het Leidsch Dagblad.

De vader van Anass blikt samen met zijn zoon Farid terug op de gebeurtenissen. Naar omstandigheden zou het goed gaan. Farid heeft zijn studie weer opgepakt en gaat weer voetballen. Vader heeft vooral slapeloze nachten zegt hij: “Steeds zie ik de beelden voor me van de laatste minuten van Anass, hoe hij worstelde tegen het geweld. Geen imam of psycholoog kan mij helpen.”

Mohamed Aouragh kan pas rusten als hij precies weet wat er is gebeurd. Hij blijft hameren op dat het OM en Justitie om hun vragen te beantwoorden, omdat er volgens hem veel aanwijzingen zijn dat het gaat om moord. (Bron/ lees verder: Leidsch Dagblad)Moeder Anass heeft aangifte gedaan van moord of doodslag


De moeder van Anass, Zohra Merzouk, heeft begin deze week aangifte gedaan bij de politie van moord of doodslag. Dat meldt haar advocaat Ineke van den Brûle. Merzouk heeft aanwijzingen dat haar zoon niet door zelfmoord maar door een misdrijf om het leven is gekomen.

Voor de moeder van Anass is het onderzoek naar de doodsoorzaak van haar zoon nog niet afgerond. Ze heeft het OM daarom 'uitdrukkelijk verzocht' het onderzoek nog niet te sluiten. Belangrijke vragen over de onderzoekshandelingen zijn voor haar nog onbeantwoord.

Zo is er bijvoorbeeld geen DNA-onderzoek verricht op de sjaal en kleding van Anass. Ze zal het OM daarom vragen om dit alsnog te doen. Onafhankelijke pathologen die door Merzouk zijn benaderd, zien bovendien op basis van foto's en bevindingen van de politie en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) aanwijzingen voor een misdrijf.

Bron: http://www.nu.nl/binnenland/3511659/anass-13-volgens-niet-aangezet-zelfmoord.html


Gerelateerde bijdragen