NESET TEMIRCI


Neset Temirci wraakte op 16 mei 2018 in Zwolle de Rechters in zijn Hoger Beroep in de zaak Majesteitsschennis. Luister naar de vlog van Neset Temirci en kijk voor meer info op de Tijdlijn van zijn Facebook account.

Link naar vlog evaluatie Hoger Beroep ► https://www.facebook.com/nesettemirci/videos/1694256363983348/

Heel veel mensen hebben ook oogkleppen op en vertrouwen erop dat de machthebbers (Overheid en Media) het goed met ze voor heeft. Dit is de grootste fout die veel mensen maken momenteel. De machthebbers leiden ons echter finaal naar de afgrond wanneer ze hun "NWO agenda 21" afwerken met vaccinaties, verspreiding van (griep)virussen, chemtrails, stroom vluchtelingen (Moslim strijders), E-nummers (gifstoffen) verwerkt in voedsel, vlees met anti-biotica, met gif bespoten fruit en groente, de onderdrukking middels belastingen, wetten, gedragsregels etc etc.
 
En niet te vergeten het ziekmakende 5G netwerk wat er spoedig aan komt of al aanwezig is in onder andere Amsterdam en Enschede. De frequentie maakt de mens ziek (kanker) en psychisch afgestomd, labiel en depressief.
 
Ons advies is, doe je oogkleppen eens af vandaag en ga ZELF eens onderzoek doen. Vertrouw op je innerlijke stem en ga eens nadenken wat je zelf veranderen kunt in je eigen leven. "Waar een wil is is een weg". Pak je eigen verantwoording terug over je eigen leven en probeer gezond en bewust te leven op Moeder Aarde!
 
Een gesprek met Neset Temirci en Viktor Schildkamp van het A.D. (Algemeen Dagblad) over de Rechtszaak op 16 mei 2018 betreffende majesteitsschennis. Klik op onderstaande link om het gesprek te beluisteren!

https://static.webshopapp.com/shops/008525/files/187238258/20180405-114436.mp4
 
Neset Temirci brengt veel zaken aan het licht van de corrupte Overheid en het Satanische Koningshuis en vecht voor onze Vrijheid. Temirci heeft Rechtvaardigheid zeer hoog in het vaandel staan. Wie de ware geschiedenis ooit gaat leren kennen zal zich gaan verbazen over de waarheden en de vele leugens die ons zijn voorgehouden. Temirci heeft een zeer goede kijk op het hele wereldgebeuren, dit heeft te maken met zijn afkomst, Temirci is geboren in Turkije in Kırşehir en is een Koerd. De Elite en het Koningshuis vrezen Temirci, om welke reden? Wie is hij?


Als je tijd hebt om je werkelijk in Temirci te verdiepen kun je onderstaand interview beluisteren Het is een vrij lang interview, het is daarom raadzaam om het in delen te beluisteren en het interview zelfs een paar keer te beluisteren. Ga daarna eens goed nadenken wat Temirci werkelijk gezegd heeft en WIE hij is.

Klik hieronder op de link om het interview te beluisteren ►
http://www.johnbaselmans.com/Downloads/Interview/PateoRadiioNesetTemirci.mp3

Hieronder staan enkele gesprekken van Neset Temirci van de afgelopen jaren.