RONALD BERNARD (SCHOKKENDE ONTHULLINGEN VAN EEN INSIDER)


Ronald Bernard spreekt en hoe...

Schokkende onthullingen door insider bankenwereld. Wat weet Ronald Bernard, wat jij moet weten?

Ronald Bernard, een ingewijde uit de financiële wereld, durfde het aan om voor de camera zijn verhaal te vertellen.

Bernard werkte ruim 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Hij is medeoprichter van De Blije B, een burgerinitiatief van professionals.

Hij vertelt in dit interview openhartig over de manier waarop een kleine groep elites bestaande uit zo’n 8000 tot 8500 mensen de hele wereld in zijn greep houdt en wat hun religieuze drijfveren precies zijn.

Macht achter de schermen

“Men moest eens weten hoe de wereld werkelijk in elkaar zit,” aldus Bernard in gesprek met Irma Schiffers. Vanwege zijn positie kwam Bernard in contact met de macht achter de schermen. Uit ervaring weet hij dat mensenlevens er voor deze macht niet toe doen. “Als je je geweten niet in de diepvries kunt zetten, en dan niet op -18, maar op -100, dan moet je er niet aan beginnen,” zegt Bernard.

Creëren van oorlogen

“Het gaat over het financieren van oorlogen, het creëren van oorlogen, het creëren van heel veel ellende in de wereld,” voegt hij toe. Hij doet in het interview een boekje open over wat er werkelijk speelt op wereldniveau in het financiële systeem. Dat de massa niet gelooft dat dit waar is, heeft te maken met het feit dat het te erg is en ook dat hierop met veel succes het stempel ‘complot’ is geplakt, waardoor je niet meer serieus wordt genomen als je erover spreekt.

Satanisme

Bernard belandde in de valutahandel en werd steeds beter in het organiseren van geldstromen. Toen kwam hij in aanraking met het satanisme en werd hem gevraagd om iets gruwelijks, iets onmenselijks te doen. “Ik kon het niet,” vertelt hij emotioneel. Dat was het moment waarop hij brak en besloot eruit te stappen. Hij heeft zich los weten te maken van een duistere wereld die hem bijna fataal werd en koos voor menswaardigheid.

Klik <HIER> voor meer info!

Onderstaande video van Ronald Bernard werd reeds gepubliceerd op Youtube in 2013, interviewer was Paul van der Sluijs.OPENBARENDE INTERVIEWS VAN RONALD BERNARD VOOR HET VOLK

Het eerste interview met Ronald Bernard, (met Irma Schiffers als interviewster), is viraal gegaan en is wereldwijd meer dan 20 miljoen keer bekeken. Er zijn veel reacties binnengekomen, ook zijn veel vragen gesteld. Daarom is er besloten extra interviews met Ronald Bernard op te nemen. Binnenkort verschijnen bij DVM-TV meer vervolg-video’s.

In deel 2 legt Ronald Bernard uit hoe de Piramide van de Macht in elkaar zit en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloedt. Ronald laat zien hoe het komt dat rijk alleen maar rijker en machtiger wordt. En waarom de massa vaak vanuit een tekort leeft. Aan het eind van het interview is een vooruitblik te zien van deel 3.

Bekijk onderstaande video's aandachtig en deel hem ook met vrienden en familie. Het is van het grootste belang dat mensen beseffen hoe de wereld echt in elkaar zit.

Klik hier voor de video of neem de URL over: https://youtu.be/3C-KHt9vi5k

DEEL 1DEEL 2DEEL 3DEEL 4DEEL 5DEEL 6DUITS TALIGENGELS TALIG