16 februari 2017 (geschreven door Micha Kat)


De Leugen van de Week, aflevering 3

Mark Rutte heeft een vrouw gevonden. Die indruk wordt even gewekt in LINDA Magazine, dat morgen in de winkel ligt. Aldus De Telegraaf op 14 februari in een artikel onder de kop Mark Rutte intiem met Marieke.

We zien enkele foto’s waarin deze Marieke in een erotische pose rond de nek hangt van onze premier. De pijlen van Cupido zouden doel hebben getroffen tijdens een interview dat Marieke, tevens een min of meer bekende TV-personality, afnam met de premier voor het blad LINDA. Het interview is een soort ‘journalistieke coitus’ waarin de twee fantaseren over het krijgen van kinderen en het aangaan van een relatie. Naast De Telegraaf besteedt De Stentor aandacht aan dit unieke interview in de Nederlandse persgeschiedenis en het AD, al heeft die laatste krant de webpagina inmiddels verwijderd. De redden hiervoor wordt wellicht gevonden in de tekst van de url: rutte-wordt-wel-aanpoten-met-die-kleine-mark-van-ons. Wellicht schoot de ‘ironische touch’ die uit deze tekst spreekt de autoriteiten in het verkeerde keelgat. Tenslotte wordt natuurlijk aandacht aan het interview besteedt op de site van LINDA zelf, als valt daar dan weer op dat de bijgaande video ontoegankelijk is gemaakt. Waarom brengen niet veel meer MSM-media dit unieke interview? Wat is hier aan de hand? Hoe moeten we dit allemaal ‘duiden’ –een woord dat de MSM zo graag gebruiken om hun produkten te verkopen (‘wij duiden voor u het nieuws’).

Om te beginnen moeten we constateren dat het ronduit krankzinnig, alarmerend en weerzinwekkend is dat de premier van ons land zich leent voor een erotische fotoshoot met een journaliste van een dubieus magazine. Dat is in onze geschiedenis nog nooit eerder gebeurd. Waarom doet Rutte dat? Zelfs Ruud Lubbers deed zoiets niet –die naaide de journaliste gewoon op de motorkap van zijn auto zoals dat hoort bij een echte vent, of desnoods bij hem thuis op zolder in Kralingen. Op Geenstijl, dat alarmerend genoeg ook al geen item wijdde aan deze krankzinnige toestanden, lazen we onder een ander stuk over Rutte wel enkele verwoestende comments over de situatie:

Sidekick Marieke Elsinga mag wel uitkijken; Mark trapt meestal omlaag. Ik hoop voor haar dat zij ervan houdt in de bek gepist, bestolen en belogen te worden

Aan de foto’s van Mark met Marieke Elsinga zie je, dat Mark zelfs door een vrouw het liefst van achteren wordt genomen. Kan iemand een mooie foto-fuck maken met een strap on?

Diezelfde Rutte heeft in LINDA weer gezegd dat hij geen homo is. Als je zoveel liegt moet je oppassen met dat soort opmerkingen.

We kunnen niet aan de conclusie ontkomen dat we hier te maken hebben met de zoveelste poging van Mark Rutte zijn homoseksualiteit te maskeren. Maar waarom? Wat belet Rutte om uit de kast te komen –zijn homoseksualiteit staat vast? Hebben de spindoctors besloten dat zijn voorkeur voor mannen nooit mag worden toegegeven omdat zo de deur geopend kan worden naar linken met pedofilie? Dat hij net als Camiel Eurlings steeds weer in verband moet worden gebracht met mooie jonge vrouwen om het volk te laten geloven dat hij een ‘gezonde hetero’ is? De parallel met Eurlings is schokkend om nog drie andere redenen: 1. Bij Eurlings zijn er sterke aanwijzingen voor pedofilie. 2. De ‘affaires’ van Eurlings met de jonge vrouwen werden ‘georganiseerd’ door spindoctors zoals aan het licht is gekomen in de ‘Braziliaanse affaire’ waar zijn partijgenoot Jack de Vries een fotoshoot regelde met het model Wendy Dubbeld op de stranden van Copacabana. 3. Eurlings en Rutte zijn goede vrienden. Ook de LINDA-affaire van Rutte lijkt volledig gespindoctord –een bewijs daarvoor vormt de LINDA-fotoshoot waarbij Marieke op het punt staat onze premier uit te kleden. Als er sprake zou zijn van een werkelijke, authentieke situatie tussen Mark en Marieke was deze fotoshoot er nooit geweest!

We hebben hier dus te maken met een set-up van ongekende omvang, een monsterlijk staaltje nepnieuws. Zo erg zelfs, dat de hele ‘operatie’ als over the top moet worden gekenschetst hetgeen ook zonneklaar blijkt uit de geciteerde postings op Geenstijl –en uit het feit dat de ‘grote’ MSM als NOS en De Volkskrant het verhaal hebben genegeerd. Dat het voorts allemaal gebeurt vlak voor de verkiezingen die voor Rutte cruciaal zijn en waarin zijn partij een enorme achterstand op de PVV moet zien in te lopen maakt het beeld er niet fraaier op. Wat ook nog speelt is de rol van de familie De Mol in het hele verhaal, eigenaar van LINDA en bijna eigenaar van De Telegraaf die het verhaal dat Rutte ‘zijn vrouw gevonden heeft’ prominent bracht. Het zou werkelijk elk begrip te boven gaan als de falende premier van ons land zijn toevlucht moet nemen tot dergelijke horror-praktijken om zichzelf te verkopen aan zijn verkrachte, bedrogen en geplunderde volk. Wat van dit alles ook zij, we zien opnieuw welke mensen en partijen zich werkelijk bedienen van nepnieuws: de macht , de elite en het establishment.

Door: Micha Kat, Revolutionair Online