RTL STOPT PER DIRECT MET UITZENDEN DR. PHIL, WAAROM? TEVEEL WAARHEID?


RTL wil Dr. Phil niet meer uitzenden, waarom niet? De waarheid over pedofielen (veelal hooggeplaatsten en Elite) mag schijnbaar niet openbaar komen !!!!!

Na vele jaren stopt RTL met het uitzenden van programma's van de beroemde tv-psycholoog Dr. Phil. De Amerikaanse talkshow verdwijnt per direct van de buis en zal zowel 's ochtends als 's middags worden vervangen door andere programma's.

Tot voor kort was Dr. Phil iedere middag tussen vijf en zes te zien op RTL4, maar na de start van RTL Live stond het programma dagelijks tussen vier en vijf op het programma. Sinds gisteren kiest RTL voor herhalingen van shows als Helemaal Het Einde, Married At First Sight en Hotel SynDROOM.

Ook 's ochtends wordt de show vervangen, dan door een herhaling van RTL Boulevard. ,,We hebben andere keuzes gemaakt in de programmering", aldus een woordvoerder van RTL.

Het stoppen van het programma zorgt voor teleurgestelde reacties op Twitter.

Lees verder in de volgende link door <HIER> te klikken.

Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite


In een exclusief interview dat door miljoenen Amerikanen is bekeken ging Dr. Phil in gesprek met Kendall, een slachtoffer van kindermisbruik.

Tijdens het interview deed Kendall een boekje open over pedofiele netwerken van de elite.

Ze legde uit dat ze werd geboren als seksslaaf. Haar ouders gaven haar doelbewust weg aan een kindersmokkelaar die ze haar ‘eigenaar’ noemde.

Die eigenaar zette haar soms onder stroom en ook liet hij haar ontlasting eten.

Bron: http://www.ninefornews.nl/vrouw-onthullingen-pedofiele-netwerken/