SCHOKKEND VERHAAL OVER SEKSUEEL MISBRUIK GEPLEEGD DOOR BEKENDE NEDERLANDERS

Schokkend verhaal van een Nederlander die in zijn jeugd seksueel is misbruikt en onderdrukt door pedofielen!

De Nederlander in onderstaande video zette zijn leven op het spel voor de vrijheid van jullie kinderen en vloog zelfs naar Amerika om te getuigen TEGEN de Nederlandse regering!

Luister naar zijn verhaal over seksueel misbruik door pedofielen (gepleegd door bekende Nederlanders).

ZOVEEL MOGELIJK DELEN OP SOCIAL MEDIA AUB !!!!!

Het bewijs dat ze de duivel aanbidden!ARREST DEMMINK 666 IS DE EYE OPENER !!!!!!!

Let op het nummer 666 wat getoond wordt in de video. Demmink wist wellicht dat hij op een keer misschien gepakt zou worden en bracht zijn geld alvast onder in Amerika, zodat er geen beslag op kon worden gelegd = bloedgeld !!!!!!
Hieronder hebben we diverse video's verzameld die een connectie hebben met seksueel misbruik van minderjarigen door pedofielen.Gepubliceerd op 30 mei 2014 op youtube, waar het volgende is te lezen:

Er zijn bewijzen die aantonen en getuigen die verklaren dat Joris Demmink (secretaris generaal van justitie) schuldig is aan het misbruik van minstens zes kinderen. Vragen in de tweede kamer worden door de verantwoordelijke ministers (Hirsch-Ballin, Opstelten, H. Donner, F. Teeven) niet serieus genomen en het nodige onderzoek naar deze zaak wordt niet gedaan door het Openbaar Ministerie, journalisten worden bovendien tegengewerkt bij het doen naar onderzoek.