MICHA KAT


Micha Kat (journalist) heeft vele video's gemaakt in zijn leven om onrecht en leugens aan te tonen van de Media, Overheid, Hooggeplaatsten en het Koningshuis. We hebben een paar indrukwekkende video's voor u uitgelicht. De overige video's kunt u vinden op zijn website, genaamd REVOLUTIONAIR ONLINE of op zijn YOUTUBE kanaal.

HET RECENSEREN VAN EEN BOEK OVER COMPLOTDENKERS IS VOOR DE VOLKSKRANT AANLEIDING VOOR HET SMEDEN VAN EEN COMPLOT TEGEN MICHA DOOR IN EEN HITPIECE EEN HETZE-SFEER TE CREEEREN DIE IN HET BOEK HELEMAAL NIET VOORKOMT. iN PLAATS VAN ‘PARANOIDE GEK’ EN ‘KONING VAN HET GEKKENHUIS’ STAAT ER DIT OVER MICHA IN HET BOEK:

blz. 34:
Kat valt op. Niet alleen bij zijn ex-collega’s, maar ook onder andere samenzweringsgelovigen. Alle complotdenkers waarmee ik voor dit boek heb gesproken, kennen hem. Kat heeft ferme meningen en is bepaald niet op zijn mondje gevallen. Kat is een fenomeen.

blz. 35:
Zijn fans zien in hem een eloquente vertolker van hun gedachtengoed. Voor hen is Kat iemand die zegt waar het op staat. Een echte journalist die nu eens niet bang is de autoriteiten ter verantwoording te roepen. En eerlijk is eerlijk: met zijn optreden boezemt Kat in ieder geval bij sommige autoriteiten de nodige angst in.

blz. 277:
Complotdenkers zijn vaak hele gewone, hartelijke mensen als je hen ontmoet. Zo verbeten als ze zoms op internet kunnen overkomen, zo zachtaardig zijn ze doorgaans in ‘het echte leven’. Zelfs Micha Kat, die vanwege zijn gestalk en lastercampagnes verscheidene malen is veroordeeld en die in zijn video’s en geschriften meestal de indruk wekt dat hij de hele dag met het schuim op de mond rondloopt, blijkt geduldig en vol enthousiasme te kunnen vertellen over hoe hj tegen tal van zaken aankijkt, zo is mijn ervaring. Tijdens ons gesprek bij hem thuis zie ik slecht heel af en toe de Kat die ik ken uit zijn video’s. Dat gebeurt als hij merkt dat ik hem niet helemaal serieus neem of niet geloof. Hij toont zich ingenomen over het verloop van het gesprek en biedt aan het eind -we zijn dan ruim drie uur verder- aan om een fles wijn open te trekken.

ONDERSTAANDE VIDEO IS OPGENOMEN OP 2 FEBRUARI 2017

CAMPAGNE VAN DE MSM TEGEN DONALD TRUMP WORDT STEEDS FELLER EN SMERIGER: LUISTER NAAR DE ANALYSE VAN MICHA HIERONDER! * DE MSM DOET AL LANG NIET MEER VERSLAG VAN WAT ER GEBEURT, MAAR BEPALEN WAT ER MOET GEBEUREN EN ALS DAT NIET LUKT ‘GRIJPEN ZE IN’ * HIERMEE ZIJN DE MSM IN DE KERN TERRORISTISCH VAN AARD * GAAT MICHA DEZE FATALE ONTWIKKELING STOPPEN -SAMEN MET JULLIE?