FALSE FLAG AANSLAG 22 MAART 2017 LONDON


Een stukje voorgeschiedenis...

De Engelse vrijmetselarij-overheid pleegt hoogverraad door de bevolking te bedriegen met oorlogspropaganda. Zowel Rusland, China, de EU en Amerika worden geleid door één en dezelfde vrijmetselaarsorganisatie. De kunstmatig gecrëerde conflicten zijn excuses om de onwetende (niet tot de vrijmetselarij behorende) bevolking uit te moorden. Daarom hebben alle legers dezelfde vrijmetselarij slacht-offer franje op hun uniformen.

De vrijmetselaars waren de architecten en uitvoerders van de 2e wereldoorlog. Hitler liet de Duitse vrijmetselaarsloges opheffen omdat de SS de rol van de loges had overgenomen. Hitler's regering bestond enkel uit vrijmetselaars, net als de regeringen van Engeland, Amerika en Rusland. De 2e wereldoorlog was geen conflict tussen vrijheid en dictatuur zoals de vrijmetselaars in onze overheid ons willen laten geloven, maar een georganiseerd samenwerkingsverband tussen Amerikaanse, Engelse, Duitse en Russische vrijmetselaars met als doel o.a. het decimeren van de europeese bevolking. 'Prins' Bernhard zur Lippe-Bisterfeld was ook lid van de SS.

De False Flag aanslag op 22 maart 2017 (322) in London is geen toeval volgens de vrijmetselarij numerologie. Ook de False Flag aanslag in Brussel op 22 maart 2016 is geen toeval. 322 is het nummer in het logo van  de Skull & Bones Society (zie logo rechtsboven), wiens leden Hitler financierden. Hetzelfde logo werd gebruikt door de Waffen-SS. 'Prins' Bernhard zur Lippe-Bisterfeld was ook lid van de SS, en richtte na zijn vertrek naar Engeland het "322 Dutch Air Squadron" op.

Waarom een verwijzing naar een False flag operation?Vrijmetselaarslogo

De 322 False Flag aanslag heeft alle kenmerken van een aanslag door NATO's Gladio-B terreur netwerk. Niet alleen de datum was een referentie aan Skull & Bones 322, de afgebeelde klok op de Big Ben stond ook op 3:22 uur.

De "rescue helicopter" betrokken bij de False Flag aanslag in Londen vloog rond met een vrijmetselaars logo, zie afbeelding rechts.

De Engelse freemason politiewoordvoerder staat de bevolking voor te liegen.Ole Dammegard voorspelde de aanslagen in Londen 3 weken voordat ze gebeurde!Onderstaande video's van de aanslag gepleegd op 22 maart 2017 kunt u ook bekijken!

https://youtu.be/G_adw8iElPo