HET GOUDEN TIJDPERK


Evert Jan Beverwijk geeft in zijn lezing aan hoe we de chaos op deze wereld kunnen stoppen. Onze wereld die zich afspeelt met ruimte en tijd. De balans is momenteel ernstig verstoort door negatieve energieën. Alleen als we door ons gedrag (bewust zijn) positieve energieën kunnen gaan uitstralen is er nog een kans dat deze waanzin gestopt kan worden. Maar dan moeten we als mensheid (%+) dat wel willen. Momenteel heeft de AI (kunstmatige intelligentie) de touwtjes vast in handen om naar een Wereld regering (NWO) te komen. Morgellons zijn ingezet. Niet afwachten van het komt wel goed. Diegene die "het spel in de speeltuin van het leven" begrijpen wordt een mogelijkheid gegeven de chaos te overstijgen.

Wij hopen innig dat de mens nog wakker wordt voordat het te laat is. Want wij mens en aarde zijn uniek in "al wat is". De ondergang van deze wereld gaat nu wel heel erg snel. Kijk maar eens op internet wat er momenteel aan bizarre toestanden zijn. Op elk gebied.

www.wegaannaarhuis.nl - onze reis in ziel en tijd - dualiteiten www.welkomindeoorspronkelijkewereld.com - onze reis in de geest
www.nulpuntenergie.net - platvorm voor informatie over 0.energie

Nulpunt-energie zoals ik het heb omschreven kan ook als levensenergie omschreven worden.
En er zijn nog veel meer omschrijvingen gebruikt.
"de Christus-energie" waarover EvertJan spreekt is dezelfde energie vorm. Maar universele bron energie klinkt prettiger.

Tijdloos. Voorbij ruimte en tijd. In de geest. Echter daar "de kerk" ook deze termen gebruikt is er een aversie voor deze bewoordingen ontstaan. De anti-Christ.