VOLK WORDT WAKKER


VOLK WORDT WAKKER (Waarheidskrant)


GEHEIME DIENSTEN WAKEN OVER ONS?

Hoe is het dan mogelijk dat al die verkrachters, pedofielen, mensenhandelaren, moordenaars, duivelaanbidders, terroristen, bankiers, frauderende europarlementariëres ongehinderd hun criminiele actviteiten kunnen voortzetten?

Luister naar het openbarende interview met Ronald Bernard van De Blije B. waarin hij openhartig vertelt over het reilen en zeilen van de wereld van het grote geld en de aanleiding waarom hij 'crashte' toen zijn geweten begon op te spelen. Klik <HIER> voor de video (De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider).

OF REGEREN ZIJ DE WERELD? WORDT WAKKER MENSEN !!!!!!

Ons hele leef- en zorgsysteem is gebouwd op Satanische grondvesten. Het hele kaartenhuis staat op instorten met een bepaald doel waarschijnlijk. Zodat de illuminatie (NIEUWE WERELD ORDE) straks de totale wereldmacht kan gaan grijpen. Er moet daarvoor eerst chaos ontstaan, om dan een oplossing aan te bieden aan de bevolking:

De alom gevreesde RFID CHIP...


Wat is NU het allergrootste gevaar wat ons te wachten staat? Een samenleving zonder contant geld !!!!!!!


Zoals Adolf Hitler zijn Swastika had (het hakenkruis), zo zal de antichrist zijn insignes hebben, een merkteken. Bovendien wil hij het gebruiken als een teken van trouw. Hij zal het gebruiken in zijn strijd met de christenen.

Mensen moeten voedsel hebben om te kunnen leven. Om die reden kondigt hij af, dat niemand kopen of verkopen mag, tenzij hij het merkteken van het beest op hand of voorhoofd heeft. De antichrist zal zeggen: "Of u draagt het merkteken of u kunt niet kopen of verkopen". Zij die het merkteken niet willen dragen, zullen niet kunnen kopen of verkopen en zullen zelfs ter plaatse gedood kunnen worden.

Vandaag de dag hebben bankpasjes met pincode en chippers al een groot deel van het contante geld transacties overgenomen. Het is niet moeilijk voor te stellen dat binnenkort contant geld zelfs zal verdwijnen. In de portemonnee zitten vele pasjes, die veel handiger vervangen kunnen worden door één chip beheert door een gigantisch centraal computersysteem. Deze houdt bij hoeveel krediet je hebt. Maar ook dient de chip als Sofi-nummer, registratie van het rijbewijs, betalen en registratie van reizen met het openbare vervoer, allerhande pasjes en ga zo maar door. De techniek is al lang zo ver. Er kunnen persoonsgegevens op opgeslagen worden of carrièreverloop, alles van de wieg tot het graf. De chip is tegenwoordig zo klein dat deze aangebracht kan worden onder de huid van het voorhoofd.

Indien je op aarde bent tijdens de grote verdrukking, denk hier dan aan: Neem onder geen beding het merkteken van het beest aan. Want indien men dit wel doet, verspeelt men daarmee alle mogelijkheid op behoud. Het merkteken van het beest dragen is de zonde die niet vergeven wordt.

Lees meer over de gevreesde RFID CHIP door <HIER> te klikken.

Ons wereldbeeld en onze Toekomst? De Nieuwe Wereld Orde? NEE toch? Met 1 wereldleger, 1 wereldreligie en 1 wereldmacht die de totale werelbevolking overheerst? NEE toch? Met een CHIP in onze hand? En geen CASH meer? NEE toch?

♥ Wij kiezen graag voor het LICHT, LIEFDE en de VREDE ♥
Wij willen graag GEVEN, ONTVANGEN en DELEN ♥
♥ Met gebruikmaking van VRIJE ENERGIE ♥
U toch ook? Wordt tijdig wakker, sta op en handel...
Alle geschreven informatie op deze website mag worden vermenigvuldigd met vermeldiing van de bron!