AIDS EEN HOAX?


AIDS is fake! Toen ik dat zelf las dacht ik dat de auteur geestelijk gestoord was. Maar na het bekijken van alle bewijzen blijkt dat zelfs nobelprijswinnaars zeggen dat AIDS fake is. Wat is er aan de hand?
Microbioloog Kary Mullis die in 1993 de Nobelprijs ontving voor zijn onderzoek naar DNA replicatie ten behoeve van HIV detectie, legt in de volgende video uit dat er geen wetenschappeljk bewijs is voor de theorie dat HIV de auto-immuunziekte AIDS veroorzaakt, noch dat er zoiets bestaat als AIDS.

Als iemand de Nobelprijs wint voor zijn onderzoek naar HIV detectie en dan zegt dat AIDS niet bestaat, dan moet er toch meer achter zitten. En er zijn meer wetenschappers die hetzelfde zeggen.

Waaronder een arts die zich zelf tijdens een persconferentie injecteerde met HIV besmet bloed.

Wie de diagnose 'AIDS' krijgt wordt verondersteld binnen korte tijd te overlijden aan één van 30 dodelijke ziektes. Deze 30 ziektes blijken allemaal al bestaande ziektes te zijn, met uitzondering van één: Kaposi Sarcoma

Kaposi Sarcoma is een kanker met wijnrode huidvlekken en is het gevolg van Alkylnitriet ('Poppers') vergiftiging. Alkylnitriet is een chemisch en erg giftig schoonmaakmiddel voor magneetbanden wat veel gebruikt werd als seksueel stimulatiemiddel in de homo-partyscene.

Toen er mensen in de gay scene als gevolg van hun poppersgebruik overleden raakten mensen in paniek. Door cognitieve dissonantie wilde zij niet naar hun eigen lifestyle kijken en legden de oorzaak elders. Het militair-pharmaceutische complex zag de mogelijkheid 29 al bestaande ziektes te bundelen met Kaposi Sarcoma en een onschuldig HIV virus, en aan de wereld te verkopen als de nieuwe dodelijke ziekte AIDS. Als remedie tegen AIDS werd AZT geintroduceerd, een voor de behandeling van Kanker ontwikkelde chemokuur die was afgekeurd omdat het middel te dodelijk was.

Er gaan geen mensen dood aan 'AIDS', maar er overlijden wel dagelijks mensen aan de dodelijke ziektes die vóór AIDS ook al slachtoffers maakten. De enige mensen die echt aan AIDS overlijden zijn de mensen die met AZT en andere AIDS-remmers 'behandeld' worden. Tientallen miljoenen 'AIDS patienten' zijn al overleden als gevolg van hun AZT gebruik.

Ook het feit dat er in Afrika andere testcriteria worden gebruikt voor het diagnotiseren van AIDS is een rooie vlag. Het is in Afrika makkelijker de diagnose AIDS te krijgen dan elders. Er is dus sprake van targeted genocide naar lifestyle en geografische locatie.

Ik liet vroeger regelmatig een HIV test doen. Het is pas nu dat ik me realiseer dat juist het laten testen russisch roulette spelen was. De angst om HIV op te lopen was totaal ongegrond. Daarmee ben ik niet een voorstander van onbeschermde seks. De echte geslachtsziektes kunnen ook heel vervelend zijn.

Bron: ANONIEM