BABYLON - Is Europa het Nieuwe Babylon uit het boek Openbaring?


Ontdek middels onderstaande documentaire dat Europa wellicht het laatste Babylon - zoals beschreven staat in het boek Openbaring - zou kunnen zijn. De verkrachting van Europa door het oog van David Hathaway, gepubliceerd op 8 juli 2017. Het heeft er alle schijn van dat Moslims Allah, de maangod Bäal aanbidden, een stier, die de duivel zelf is. Is Europa de vrouw die op het punt staat verkracht te worden door de stier, de islam, waar ze op rijdt?

Bekijk en beluister onderstaande video en bekijk deze nog een keer wanneer het U nog niet geheel duidelijk is geworden.

Onderstaande tekst kunt U zelf lezen in de video, in de tekstblokken. Voor het gemak hebben we een groot stuk van de tekst hieronder uiteengezet, zodat U dit nog eens op Uw gemak na kunt lezen.

In deze tijd zien we de opkomst van het militante moslimfanatisme dat een bedreiging vormt voor de stabiliteit van de wereld.

Het gaat niet alleen om het conflict over grondgebied in Israël. Het is een feit dat de Moslims van plan zijn Israël compleet te vernietigen. Maar om dat te bereiken moeten ze Amerika misschien eerst vernietigen want Amerika is de kracht achter Israël. Ze willen niet alleen Jeruzalem, of de zogenaamde bezette gebieden. Ze zullen niet rusten tot iedere Jood is afgeslacht en uit het land is verdreven.

Na Israël is de kerk de volgende vijand. De militante Moslims haten het kruis. Ze haten elk christelijk symbool, waar ter wereld ook: Overal waar ze christelijke symbolen zien, bouwen ze moskeeën om het overgewicht van de islam op het christelijke geloof te demonstreren.

Dit maakt deel uit van de strijd waarin we ons in deze eindtijd bevinden. Het is ernstig en we moeten bidden.

Saoedi-Arabië heeft wereldwijd moskeeën gebouwd, zelfs daar waar weinig moslims wonen. Maar in Saoedi-Arabië zelf is het bezit van Bijbels en de bouw van kerken wettelijk verboden.

Toen Rome de bouw van een moskee in de buurt van het Vaticaan toestond, beschouwde de Saoedi-Arabische pers dit als een overgave aan de Islam.

Het Westen is voorstander van interreligieuze samenwerking en nodigt imans uit in kathedralen en kerken, maar de islamitische steden Mekka en Medina, en nu de Tempelberg in Jeruzalem, zijn verboden voor iedereen die de islam niet beoefent.


Wist U dat...

Berlijn is niet alleen de hoofdstad van Duitsland, maar ook een van de hoofdcentra van de Europese Unie.
 
In het Pergamonmuseum, in Berlijn, staan twee voorname originele dingen, meegenomen uit Pergamon en Babylon.
 
1. De troon van Satan uit Pergamon (zie Openbaring 2:13)
 
2. De poort van Isthar uit Babylon (de poort naar de hel), werd 600 v.C. gebouwd.
 
Het oorspronkelijke Babylon bevindt zich nu in feite in Europa.
 
In 1913 werden de eerste onderdelen van de poort en processiegang (waarop 337 slangendraken staan afgebeeld) uit het oude Babylon naar Berlijn gebracht.
 
President Clinton noemde Berlijn het hart van Europa. Wat voor hart zou dat zijn? Om wiens plannen gaat het eigenlijk? Vinden we ze terug in de profetieën van Daniël?
 
Geen wonder dat Christenen gewaarschuwd worden in Openbaring 18: Ga uit Babylon weg, Mijn volk, opdat U geen deel hebt aan haar zonden, en opdat U niet van haar plagen zult ontvangen. Want haar zonden hebben zich opgestapeld tot aan de hemel en God herinnerde Zich haar ongerechtigheden.
 
Het verdrag van Rome bracht een verenigd Europa voort, een weinig hoopgevend mengsel van verschillende landen in de EU.
 
Is dit het laatste deel van het standbeeld dat verbrijzeld zal worden bij de wederkomst van Christus?
 
De Bijbel is een levend boek en wij, in Europa, leven op dit moment in de dagen van de Bijbel.
 
Vooral Europa wordt gedomineerd door demonische satanische machten.
 
De toren van Babel in Straatsburg werd herbouwd van uw belastinggeld
 
In België maken de vrouw en het Beest niet alleen deel uit van Brussel, maar ook van uw leven vandaag.
 
De poort naar de hel uit Babylon, genaamd "Isthar" en de troon van Satan uit Pergamon bevinden zich heden ten dagen in Berlijn en beïnvloeden en bepalen de manier waarop U en uw kinderen momenteel leven.
 
Wat zou het meest ontzagwekkende en kwaadaardige voorwerp ter wereld zijn? Het is de plaats waar de troon zich van Satan bevindt. Waar is die troon (altaar) vandaag? In Berlijn, het centrum van Europa. Hier werden vroeger rituele moorden op Christenen gepleegd.
 
Begrijpt U nu wat er gaande is in Europa?Het Europese Parlement bezit sinds 1999 een gebouw waarbij de ontwerpers zich eveneens hebben laten inspireren door Bruegel’s schilderij. Het is volkomen duidelijk dat Europa een poging aan het doen is om dát te herstellen wat de Bijbelse God heeft vernietigd, namelijk het oude Babel van Nimrod. De buitenkant van het gebouw in Straatsburg symboliseert de Toren van Babel en de binnenkant het Coloseum. Babylon en Rome dus als een eenheid terug te zien in de Europese Unie.

Toren van babel Straatsburg

Lees meer over Babylon door te klikken.