BREXIT


De Brexit is niet wat het lijkt en is in het voordeel van de New World Order.

De overheid bepaalt wat wij op school met aardrijkskunde leren, en drie landen worden daar (opzettelijk) nooit besproken: Het Vaticaan, City of London en Washington District of Columbia.

City Of London is een apart land dat eigenaar is van de UK en haar inwoners. De City of London is het financiële hart van het Romeinse-Catholieke Reich ook wel bekend als het Vaticaan.

De UK heeft altijd maar voor de schijn meegedaan met Europa waarbij er bijna in elke EU maatregel een uitzondering werd gemaakt voor de UK. De Bilderberg groep had vóór oprichting van de EU al besloten dat het Financiële systeem onder de naam Euro samen met de Dollar zou gaan crashen. De Brexit was door hen ruim van te voren al geplanned, net als de gecontroleerde EU oppositie van Ferrage. Met de Brexit blijven bij een financiële crash de twee grote bankierslanden van het Vaticaan, Zwitserland en City of London buiten beeld.

Met de Brexit zijn we weer een stap dichter bij een wereldwijde financiële ineenstorting gekomen en de bankiers hebben hun assets met de Brexit veilig gesteld. Was de Brexit niet in het voordeel van de bankiers geweest dan was het referendum genegeerd of de uitslag er van met bruut geweld onderdrukt, zoals in Nederland het geval is. Nog een keer over een Nexit stemmen (Nederland zei eerder ook al NEE) heeft dus helemaal geen zin. Referenda zijn een schijnvertoning die alleen gehonoreerd worden als het de Jesuiten dictatuur in het Vaticaan goed uitkomt.

De EU is een fascistische dictatuur, niemand is toegestaan zich tegen de EU te keren of loopt het risico door de EU vermoord te worden. Dat staat zo bevolen in het EVRM artikel 2 dat voorschrijft dat mensen die in opstand komen tegen de EU geen recht op leven zouden hebben. De EU zou nog eerder een hele nationale bevolking uitroeien dan toestaan dat een land zonder EU toestemming vertrekt. Bijvoorbeeld de genocide op de oost-Ukraïnse bevolking die niet bij de EU willen horen.