HOLLE AARDE (BINNENAARDE)


Niet alleen onze Aarde, maar alle planeten zijn hol. Planeten worden gevormd door hete gassen die uit de zon in omloop worden geworpen en de schil van planeten wordt geschapen door zwaartekracht en door centrifugale krachten en de POLEN BLIJVEN OPEN en leiden naar een hol interieur. Dit proces vormt een holle bol met een Innerlijke Zon, berookt van kleur, dat een zacht en plezierig vol spectrum zonlicht afgeeft, en die de oppervlakte aan de binnenkant zeer bevorderlijk maakt voor de groei van planten en menselijk leven, en wat alleen maar een lange-lange dag brengt en geen nachten.De HOLLE AARDE WEZENS zijn zeer spiritueel ontwikkeld en technologisch gevorderd in hun ontwikkeling en ze wonen binnen de interne kern van onze Holle Aarde. Deze ontwikkelde beschavingen leven in vrede en broederschap in het Centrum van onze Aarde, en die bevat een Binnenste Centrale Zon, met oceanen en bergen in hun oorspronkelijke staat.

De holte van de Holle Aarde is nog in oorspronkelijke staat omdat ze niet lopen of bouwen op hun land. Er zijn geen gebouwen, winkelcentra of snelwegen. Ze reizen met elektromagnetische voertuigen die een paar centimeter boven de grond zweven. Ze wandelen langs stromen, rivieren en oceanen en beklimmen bergen – maar dat is het uiterste van hun voet-contact met de grond. Ze laten de rest van hun land aan de natuur omdat dit ook het land van de natuur is.

De regeringsstad in de Holle Aarde wordt Shamballa genoemd. Dit ligt in het centrum van de planeet en je kunt daar naar binnen door de openingen bij de Noord- of Zuidpool. De noordelijke en zuidelijke lichten die we in onze hemel zien zijn feitelijk reflecties van de Binnenste Centrale Zon van onze Holle Aarde, die stralen naar buiten vanuit haar holle kern.

Zij gebruiken vrije energie om hun steden, huizen en tunnels te verlichten. Ze gebruiken kristallen, gekoppeld aan elektromagnetisme, die een kleine zon opwekken met vol-spectrum licht dat een half miljoen jaar meegaat en hen alle power geeft die ze nodig hebben.

De korst van de Aarde is ongeveer 1200 km dik van de buitenste tot de binnenste oppervlakte. Doordat onze Aarde hol is en geen dichte bol, zit het centrum van de zwaartekracht niet in het centrum van de Aarde, maar in het centrum van de korst en dat is rond 600 km onder de oppervlakte. De zwaartekracht van de Binnenste Aarde is de helft van de buitenste oppervlakte en dat kan dus een verklaring zijn voor de grotere lengte van de mensen, planten en bomen; sommige van hun Redwoods bereiken meer dan 300 meter hoogte.

De bron van Aarde’s magnetisch veld is een mysterie geweest. De Binnenste Zon in het centrum van de Aarde is de mysterieuze krachtbron achter Aarde’s magnetisch veld.

Er zijn overal op Aarde ingangspelonken waar uitwisselingen plaats kunnen vinden. Alleen een paar zijn tegenwoordig nog open. Nikola Tesla, het genie, de uitvinder van elektrische technologie woont nu in de Holle Aarde. Die wordt Agartha genoemd, de binnenste Aarde. Hij begon informatie te ontvangen in het laatste deel van het jaar 1800 en ontdekte dat `elektrische kracht overal aanwezig is in onbeperkte mate en die kan de machinerie van de wereld aandrijven zonder de noodzaak van kolen, olie, gas of een ander algemene brandstof.`

In de dertiger jaren werden ingangen en passages afgesloten door de bewoners van de Holle Aarde omdat “corporaties” in die tijd Tesla’s technologie misbruikten om ingang te verkrijgen in de Binnenste Aarde. De twee belangrijkste Portalen van de Holle Aarde zijn de openingen bij de Polen, die gesloten werden in het jaar 2000 omdat onze regeringen ontploffingen gereed maakten bij de Polen om de ingangen naar hun wereld te openen. Zij hebben een magnetisch krachtveld rond de poolopeningen van de Aarde geïnstalleerd om de ingangen verder te camoufleren. Op die manier worden de openingen beschermd om door lucht of via land zichtbaar te zijn. In het verleden waren er op de oppervlakte ingangen naar de Bibliotheek van Porthologos. Een van die ingangen was de ingang in de Bibliotheek van Alexandria, die door vuur verwoest werd in AD 642.

Er is meer landmassa in de Aarde (3/4 land en ¼ water) en het land is meer geconcentreerd dan dat van ons. Alles in de Holle Aarde is zeer nauwgezet gehandhaafd om het ecologisch systeem van alle levensvormen die hier leven in evenwicht te houden.

Er zijn enige miljoenen Catharianen/Agarthanen die heden in de Holle Aarde wonen. Er zijn Catharianen die als mensen op de oppervlakte zijn geïncarneerd. Er zijn ook Catharianen die op de planeet Jupiter wonen. De gemiddelde Cathariaan is 15 voet = 4.50 m lang, en soms nog meer tot 23 voet = 6.90 m en dat is zeker zo met de Meesters. Er zijn ook 36.000 mensen van onze buitenste oppervlakte die nu in de Aarde wonen. In de laatste 200 jaren gingen 50 oppervlakte mensen naar binnen om daar te wonen; maar, in de laatste 20 jaren gingen er maar 8 naar binnen om er te wonen.

Tot slot het filmpje dat po 3 maart 2011 op YouTube werd geplaatst. Het is het eerste filmpje dat de/een poolingang laat zien, dáár waar het poollicht (Aurora Borealis) te zien is. Feitelijk kijk je via deze opname vanuit het Russische MIR-ruimtestation direct in een andere (5e?) dimensie.. Een soort hemelse kijk op een schitterende schouwspel, adembenemend..!  Is dit de reden dat de beide polen als ‘No Flight Zones’ zijn geclassificeerd. Het is een moedige Russische klokkenluider die deze beelden in het openbaar bracht.De Bibliotheek van Porthologos

Ik ben Mikos, Bewaker van de registraties van de Aarde en van alle registraties van jullie Zonnestelsel en Universum. Ik ben hier in de holte van Aarde, voornamelijk om de geschiedenis van alle leven overal te bewaken. Dit is de voornaamste doelstelling van onze Bibliotheek van Porthologos.

Onze Bibliotheek is de enige van zijn soort in ons grote systeem van planeten. Onze Bibliotheek is zo groot dat hij 456 vierkante mijl omvat van terrein en heeft grote opslag gewelven met registratie die allemaal opgeslagen zijn op kristallen platen die door onze kristallen projectoren gezien/gelezen kunnen worden. Onze opslag voorzieningen zijn heel groot, ze zijn georganiseerd en gecategoriseerd, zodat je de informatie die je zoekt en die je wilt terugvinden om te bekijken, makkelijk kunt lokaliseren. Wij hebben grote verzenders die je jouw order binnen enkele minuten zal leveren en het dan weer retourneren naar de opslag locatie. Op die manier is ieder item in de Bibliotheek altijd daar waar het moet zijn en kan makkelijk worden gevonden en volmaakt bewaard. Dat komt door onze technologische vermogens. Want wij hebben dit voortgetrokken uit technologie van het Universum waar we in wonen, en we hebben de meest ontwikkelde methode van bewaring en opslag en terugvinden waarover jullie bibliotheekstelsel zich zou verbazen…

En nu hebben mijn omstanders en ik jullie opgewacht op de drempel van de Bibliotheek van Porthologos, waar de witte albasten treden twinkelen door vonken van ingelegde kristallen en diamanten, die voeren naar de grote hallen van onze Bibliotheek die in het grote interieur van de Aarde is gelokaliseerd.

Vandaag zullen we jullie op een tour meenemen door onze hallen en je laten zien hoe een echte bibliotheek in jullie toekomst eruit zal zien. Jullie toekomstige bibliotheken zullen er als die van ons uitzien omdat die van ons het model is dat alle bibliotheken zullen kopiëren. We zullen beginnen met de gronden buiten, omdat er ook binnenste gronden zijn. De buitenste gronden zijn weelderig begroeid met grassen, bloemen, struiken en bomen en er zijn ronde patio’s met zachte banken en luie stoelen, met kleine, ronde, grote tafels om je uitrustingen op te zetten. Er zijn kleine bronnen, watervallen en fonteinen in deze omsloten ruimtes want ons water is levend en in een volledige staat van bewustzijn dat zingt. Ja, ons water zingt en als jullie luieren in jullie afgezonderde patio’s wordt je door het water van het leven toegezongen terwijl het uit onze fonteinen ontspringt met melodieën van diepe liefde die alle cellen in je lichaam harmoniseren en in evenwicht brengen. In deze staat van diepe vrede en harmonie zitten we en ontspannen we ons in de pauzes van onze werkdag.

En nu gaan we de Bibliotheek van Porthologos binnen en wandelen de kristallen trappen op, waar de deur open gaat naar het Universum. Ja, de Bibliotheek is multidimensionaal ! Terwijl je binnengaat zie je de MelkWeg Galaxy om je heen zweven en kun je in de hemelen kijken die erachter liggen, die ons hele Universum omsluiten. Je ziet de Sterren en Zonnen en de andere Zonnestelsels draaien om onze Centrale Zon; en je voelt je deel van “Alles Dat Is”, en dat ben je dan ook….

Je ziet overal mensen – wandelen, praten, studeren, zitten, achterover liggen of rusten, dromen en gewoon de vibraties van vrede in zich laten doordringen. Overal zijn bloemen met grote levendigheid bezieldheid en fonteinen en waterplassen die hun koren van gezang uitstorten. Je kijkt om je heen en ziet afgesloten alkoven die gespreid liggen door grote hallen heen met de meest ergonomisch gestructureerde zetels die je toewenken om op hen te rusten. Je ontdekt een die je roept en je gaat er op zitten en beleeft een verbinding met deze zetel die je afstemt op de vibratie waarmee die verbonden is met de centrale verwerkingseenheid van de interne computer in de bibliotheek. Je bent dan zogezegd “bekabeld” met de kabelloze kabels en volledig verbonden met het werkend systeem, en daarmee werk je dan met je gedachten en gevoelens, en dat neemt je overal heen mee waar je heen “wenst” te gaan in onze Galaxy. Je stuurt met je denken, je gebruikt je gedachten als een richtingskompas voor de coördinaten van breedte en lengte. En het is zo natuurlijk dat je je verwonderd over de eenvoud en natuurlijkheid. En je reist in je bewustzijn, en onderzoekt onze Galaxy en Universum vanuit de “eerste hand” en voor de eerste keer in je volledig bewuste Menselijke staat.

Dit is weer een ander aspect van wat onze bibliotheek zijn bezoekers biedt, samen met de kristallen platen van alle geregistreerde geschiedenis van ons gehele Universum. En je bent hier door de trillingsfrequentie van onze woorden, als je ze leest en je de plaatjes voorstelt in je “verbeelding”. We verwelkomen jullie en nodigen je uit om op elke tijd binnen te gaan. Roep ons op om binnen te komen, omdat onze aandacht altijd naar jullie uitgaat. Ik ben Mikos en ik ben hier om jullie persoonlijk te begeleiden door onze Bibliotheek wanneer je ook maar wilt. Jullie hebben geen “Bibliotheek Kaart” nodig omdat jullie identificatie in het DNA van je cellen is ingeschreven. We wachten op jullie bezoek.

Onze Oceanen en Stranden – Ons Water is Levend met Bewustzijn

Goede morgen. Dit is Mikos die je roept vanaf de oceaankust in de Holle Aarde, waar ik langs het strand loop en naar de golven kijk die het zand overspoelen. Onze oceanen zijn groot, wat meer is, enorm, in vergelijking met die van jullie, met golven groter en sterker in kracht. De oceanen stromen snel rond onze innerlijke globe, en eb en vloed in de getijden worden beïnvloed door Aarde’s buitenste Maan, net zoals jullie getijden dat zijn. Want het magnetische trekken van de Maan wordt in de Aarde ook gevoeld.

We brengen allemaal veel tijd door op de stranden, lopen op het zand langs de kust en zwemmen in het schone en heldere water van de oceaan. Het water in onze oceanen en rivieren is samengesteld uit levend bewustzijn, en het is het bewustzijn van ons water dat ons voor altijd jong houdt.

Onze kustlijnen volgepakt met het zuiverste zand, wit gekleurd en zachte en kristalheldere spikkeltjes van de zachtste deeltjes waar je ooit op gestapt hebt. Het wandelen op onze zandige stranden is verwant aan de mogelijke voetmassage. En we lopen juist hierom op onze stranden, want de massage kalmeert onze voeten en ons denken tegelijkertijd. Onze oceanen overlappen onze kustlijnen met het zuiverste en schoonste water dat je ooit gezien of geproefd hebt. En de temperatuur is altijd volmaakt voor ons lichaam. Niet te warm, en niet te koud. We wandelen in onze oceaan waar het ondiep is en zwemmen verder grote afstanden zonder ooit vermoeid of koud te worden. Niemand hier verdrinkt er ooit. Dit is ongehoord en onvoorstelbaar. We zijn allemaal grote zwemmers en onze oceanen en meren dragen ons zodat we altijd bovenop het water blijven.

Ons water heeft bewustzijn en praat met ons terwijl we er in ondergedompeld zijn. Ja, ons water spreekt. Terwijl we zwemmen wordt ons water deel van ons lichaam en dan zijn we een lichaam, een oceaan, terwijl we met stromingen zwemmen en door de golven heengaan. We smelten compleet samen met het bewustzijn van het water en onze zwemtocht is een tochtje in het bewustzijn zelf. Het is zoveel meer dan wat jullie beleven op je oppervlakte meren en oceanen, waar het bewustzijn van jullie water zo verdicht en vervuild is geworden dat het zijn stem, zijn vitaliteit en zijn levenskracht heeft verloren. Het roept zwakjes tegen jullie maar jullie horen het niet. Het roept om hulp naar jullie. Het roept naar jullie om te stoppen het te vervuilen, te stoppen met E.L.F. geluidsgolven, te stoppen met walvisvaren en onderwater te experimenteren, en met olie te knoeien en met duikboten en cruiseschepen te varen waarmee ze haar levenskracht verwoesten en vergiftigen. Maar helaas, het komt bij dove oren terecht.

De Binnen Aarde Oceanen bevatten al het leven dat ook in de bovenste oceanen zit, en meer. Onze oceanen krioelen van leven en alle levensvormen uit de zee leven met elkaar in harmonie.

Ze hebben allemaal een vegetarisch dieet en geen een jaagt er op anderen. Ze leven in harmonie. Al het zeeleven is zeer geëvolueerd vergeleken met het leven in de oppervlakte oceanen. Ze zijn allemaal gewend aan de vrede en veiligheid van onze wateren en ze zijn allemaal toegankelijk voor ons. We communiceren allen direct met walvissen, dolfijnen en vissen en we leven gezamenlijk in vrede met elkaar.

Omdat we allemaal vegetarisch zijn, jagen we niet op walvissen, gaan ook niet vissen of garnalen kweken. En daarom is Moeder Aarde vrij om te evolueren in onze oceanen en onze oceanen zijn heiligdommen of wijkplaatsen voor al het oceaanleven. We roepen gewoon op met wie we willen praten en dan zwemmen ze naar onze kust en spreken met ons. Dit zal echt magisch voor jullie zijn maar voor ons is dit normaal. Denk er aan, dat wij allemaal in de Holle Aarde weten dat we EEN zijn…

Op onze landerijen, sprankelen en tieren onze velden met graan en worden perfect aangeraakt door “Zon” en regen om de meest weelderige gewassen te produceren die zo heerlijk zijn voor ons gehemelte en zo versterkend zijn voor ons lichaam. Ons voedsel pulseert met levenskracht en als dit door ons gegeten wordt, gaat levenskracht in onze cellen over, en dat resulteert in een volmaakte gezondheid en een lange levensduur.

Dit is het geheim van het leven; dit is de verborgen fontein van de jeugd waar jullie altijd naar gezocht hebben op je oppervlakte. Die wordt in de Aarde zelf gevonden, er gewoon op wachtend om jullie haar levenskracht te geven als jullie de wetten van de Natuur volgen om gewassen te planten en te oogsten en alleen de Natuur zelf aanwenden om het proces te besturen en groei te overzien. Met die grote krachten van de Natuur die met jullie samen werken, heb je niets nodig om toe te voegen aan de grond, en de oogsten zijn altijd schitterend van grootte, van voedingsstoffen en van smaak.

Adama van Telos praat over zijn ervaring om Oceanen en Bergen te bezoeken in de holte van de Binnenste Aarde

Het Interieur van de Aarde is een weerspiegeling van de oppervlakte fundering. Alles is een omgekeerde orde van de binnenkant van de Aarde. De bergketenen staan in een directe verhouding met de dimensies van de holte van de Aarde en torenen boven het landschap uit. De oceanen zijn groter dan leven(?), en stromen kalm en snel rond de binnenkant van de globe. De lucht is knisperend helder en het zand is wit. De Centrale Zon in de Aarde is vager dan de zon aan de buitenkant en weerspiegelt het Licht van de Hemelen.

De steden zijn allemaal genesteld in weelderige boslanden, overstroomd met bloemen en enorme bomen. Er is vegetatie dat groeit om alle door mensen gemaakte bouwsels. Alles is eeuwig in bloei. Het is een land van pracht en wonderlijke schoonheid.

Alles is in volmaakte verhoudingen met de grootte van de omtrek van het interieur. Alles is groter dan ‘t leven – zelfs de grote Wezens die aan de binnenkant wonen zijn groter dan de Stervelingen aan de buitenkant. Alles is mooi en alles is in hemelse staat van verrukking.

Maak een plaatje(in je hoofd)van de binnenfundering die de buitenfundering weerspiegelt; met bergketens die hoger zijn, en oceaanstromingen die sneller zijn, en groenland dat ongelooflijk weelderig groeit. Je hoeft geen foto te maken van de contouren van het land Het is nog in haar oorspronkelijke schoonheid en laat zien hoe het leven op de oppervlakte eens was. De exacte plek van de bergreeksen en oceanen hoef je nu even niet te weten. Wat wel nodig te weten is dat deze Binnenste Aarde bestaat en hoe deze tegelijkertijd bestaat met de oppervlakte, met vredige en met tegengestelde condities.

De Holle Aarde is een paradijs, met grote, gracieuze bergen die omhoog steken in de ‘lucht’; en grote, helder, schone meren en oceanen die tieren van leven. Het eten in de Holle Aarde is strikt vegetarisch en de mensen zijn gezond, robuust en sterk. Ook zij hebben zichzelf geïsoleerd van de mensen aan de oppervlakte, alhoewel ze de Aarde vrijelijk in en uit gaan, terwijl ze de ruimtetoestellen gebruiken die hier staan op de Ruimtehaven (Spaceport), binnen in de Aarde. Dus alhoewel ze binnen de Aarde zijn hebben ze vrijheid en gezondheid en overvloed en vrede – alle noodzakelijke componenten waar jullie op de oppervlakte om hebben geschreeuwd.

Er is vrij reizen tussen de onderaardse steden en door de Holle Aarde, door de tunnels die onze elektromagnetische treinen gebruiken die ons kunnen meenemen van het ene deel van de Aarde naar het andere in een fractie van tijd die het kost als je op de oppervlakte reist. Ons transport is snel en efficiënt en gebruikt geen brandstof. En daarom is er geen vervuiling onder de grond.

Wij leven in Holte Huizen van waaruit we kunnen uitkijken naar onze groene wereld buiten

Mikos: Nu je wat bekend bent met de Holle Aarde, kunnen we verder “graven” met wat je kunt geloven en nog een factor introduceren van onze levens omstandigheden ondergronds.

Onder de grond wonen we niet in de open ruimtes zoals jullie dat doen op de oppervlakte. Onze Holle Aarde is oorspronkelijk omdat we niet lopen op de grond van de binnenste oppervlakte noch bouwen we op haar. Wij hebben geen winkelcentra en brede snelwegen noch hebben we torenende bouwsels. We wonen in grotten, met openingen die naar buiten kijken naar de open ruimtes van de Holte grotten in de Aarde. Zeker, we reizen in de rotsen met onze elektromagnetische voertuigen die zich een paar centimeter boven de grond verheffen en die nooit de grond aanraken. We lopen zacht op aarden paden en rennen langs de stromen, rivieren en oceanen en we beklimmen omhoog stekende bergen. Maar dat is wel het meeste dat onze voeten aanraken van het terrein. De rest laten we aan de Deva’s en Elementalen van de Natuur, omdat dit ook hun land is.

Al onze levende activiteiten spelen zich af in onze innerlijke grotten, die groot, wijd en hoog zijn en zijn samengesteld uit kristallen rotsen en juwelen. Kristallen bogen stralen vol spectraal gekleurde regenbogen uit van sprankelend licht in onze rotsen atmosfeer. Onze muren zijn afgezet met natuurlijke regenboog tinten door watervallen, die de lucht bevochtigen met een levendigheid en met het lied van het water dat naar beneden valt. Ja, ons water “zingt” – en haar koor brengt onze lichaamscellen in harmonie, zodat onze lichamen altijd vibreren met onze water- en kristallijnen omgeving die ons veel energie verschaffen en de hele dag levendig houden. We hebben weinig slaap nodig omdat onze cellen altijd afgestemd en in harmonie zijn met het natuurlijk ritme van Moeder Aarde zelf. Als je bent afgestemd als een stemvork dan draag je de volle levenskracht van onze Moeder en loopt je batterij nooit leeg. En dus, ja is er weinig behoefte voor lange uren slaap zoals jullie dat kennen. Jullie worden leeg getrokken en zijn afgewerkt na een dag op je “werkplek” maar wij zijn altijd net zo levendig aan het eind van onze dag als aan het begin. Wij leven “in” en “met” de Aarde, terwijl jullie “buiten” en “afgescheiden”van haar zijn. Dat is het grote verschil.

Jullie Spirituele Hiërarchie heeft behuizing voor jullie voorbereid in deze grote, onbewoonde grotten in Aarde’s interieur en als de buitenste “Aarde Veranderingen” gaan komen, zullen velen van jullie en massa daar naartoe worden gebracht om door te gaan met je huidige incarnatie binnen de Aarde, niet “op” haar. Jullie zullen een “hele” nieuwe manier van leven ontmoeten die “heel” is en rijk en volmaakt op elke wijze. Dat zal jullie bewustzijn uitbreiden en je horizon verbreden en jullie horizon zal dan een innerlijke horizon zijn groter dan als je buiten loopt op de oppervlakte. Een hele nieuwe horizon wacht op jullie om te beleven.

Er zullen nu snel gebeurtenissen gaan plaats vinden omdat de tijd zich versnelt, nog sneller dan het wereldkarma zichzelf uitspeelt. ‘Rij met het getij’ en weet dat je veilig bent, waar je ook bent. Jullie worden allemaal van binnenuit geleid en voor jullie allemaal wordt gezorgd. Waar jullie getuige van zijn via jullie media is alleen maar een “spel”, een drama waarvan zij willen dat jullie geloven dat het echt is, maar alleen de acteurs zijn echt. De acteurs spelen gewoon hun “eigen spel uit” in het wereldse drama en dit is de grootste “hit”van het nieuwe Millennium, die op je tv speelt en op filmschermen overal. Zet gewoon de knop af, ga in jezelf en voel en focus je op de Wereld Vrede. Vrede is de werkelijke film, en de enige “rol”die je moet zien.

Spoedig zullen jullie ons zien, en spoedig ook, zullen jullie volmaakt geschikt wonen met jullie nieuwe manier van leven.

Lees meer hierover door <HIER> te klikken!

Bron: http://wakkeremensen.blogspot.de/2014/01/de-binnenste-aarde-het-rijk-van-agartha_7263.html