SOEVEREIN MENS


Wanneer je geen deel meer wil uitmaken van het systeem kan je je soevereiniteit claimen volgens verschillende websites. Dit houdt in dat je je aan het Nederlands systeem onttrekt. Dit met de gedachte dat de overheid de burger moet dienen en niet andersom. Wat zijn hiervan de consequenties en is het wel zo slim om op deze wijze tegen het systeem aan te schoppen?

Op 12 mei 2014 had soeverein Karel Bagchus de rechter gearresteerd door een burgerarrest uit te voeren in de rechtbank Amsterdam. Hij wordt bijgestaan door theonoom Peter van Holland, (die engelen geduld had met deze rechter).

Korte uitleg Soeverein mens - je kunt je naam dus claimen! Dat houdt in dat je geen burger meer bent maar een mens van vlees en bloed.

Voordelen:
Je betaalt geen belastingen meer. Je bent vogelvrij. Maar daar steekt dan de regering een stokje voor.

Nadelen:
Je kunt geen huis huren op je naam, je hebt dan geen rijbewijs, geen ID kaart en geen paspoort meer, want je bestaat niet meer op papier. Voor de regering ben je dood.

Conclusie:
Je kunt geen kant meer op, op deze manier heeft de regering dus grip op de mens. De bevolking is een grote melk koe voor banken, regeringen, verzekeringen en ga zo maar door.

En waarom denkt u dat Nederland zoveel vluchtelingen opneemt? Iets dat u nog niet wist... Elke vluchteling, waarvan u denkt dat hij of zij geld kost, brengt juist geld op voor de regering. Ook zolang de regering onrust verorzaakt onder de bevolking zal er verdeeldheid blijven en ontstaan en zal niemand de regering aanvallen. Alleen de burgers ELKAAR. En dat is JUIST nu de bedoeling van de regering. Zodat ze door kunnen gaan met het volk verder in de tang te nemen!Bron: http://mens-en-samenleving.infonu.nl/levensvisie/154989-geen-deel-meer-uitmaken-van-het-systeem.html