John Baselmans


Maak allemaal eens een begin met het lezen van de boeken van John Baselmans!

John Baselmans heeft reeds vele opzienbare boeken geschreven als klokkenluider en legt vele leugens bloot van het Satanische Koningshuis van Nederland! Wanneer je zijn boeken gelezen hebt ben je wakker en weet je wie de werkelijke macht heeft achter de schermen en welke corrupte praktijken er plaats vinden op Moeder Aarde,

Reactie van John Baselmans op 19-02-2017 geschreven op Facebook:

Nederland en hun kolonieen censureren zeer veel. Waarom denk je dat ik mijn 63 boeken gratis op internet heb staan? In de eerste 2 jaren werden mijn boeken verkocht als zoetenbroodjes. Ik kon al de voorbestellingen niet aan. Toen kwam de boycot en de ene naar de andere boekhandel weigerde mijn boeken. Zo bv ook Bol.com. Het mooie is mijn uitgever en Amazon doen het goed en verkopen ook lekker zeker omdat ik geen roalties en niets verder verdien op de boeken.
Geld is nooit een middel geweest en zo kwam ik op het gratis downloaden. En dat maakt dat diverse boeken (oa de matrix, maffia boeken) al miljoenen keren is gedownload en gelezen.
Dat is de kracht van internet.

DE LAATSTE POST VAN JOHN BASELMANS (GESCHREVEN OP 23 DECEMBER 2017)

Het gebeurde gisterenavond bij het mediteren, in contact met een oude meester kreeg ik te horen dat je; alles wat storend is in de vooruitgang van je leven, af moet stoten!

Nu, de laatste tijden zijn er vele zaken die me storen en zeker niet goed doen aan de vooruitgang van mijn leven. Bij het contact hebben met andere mensen werd ik regelmatig ziek, ook bleken er personen te zijn in mijn omgeving die van vriend naar vijand zijn omgeslagen. Ook was ik veel van mijn tijd kwijt puur om mensen zaken te laten zien en de daarvoor geldende bewijzen voor hun ogen te houden. Door mij is de laatste jaren veel geschreven, lezingen gegeven en video's uitgebracht dat allemaal om de ogen te openen.

Door het contact met deze oude meester werd mij duidelijk wat mijn werkelijke weg is en hoe ik dat alles kan bereiken wat ik voor ogen heb. Duidelijk werd dat ik het moet doen zoals ik het zie in mijn energie en niet zoals de maatschappij het wil en verwacht. Het is duidelijk, het was de lange weg die ik in was geslagen net zoals het systeem het wilde!

En zo kwam het dat ik gisterenavond alles wat (A)Sociale media is op hold heb gezet, groepen zijn afgestoten en de persoonlijke pagina's alleen nog maar daar zijn voor informatie en niet meer voor discussies. Zo is ook de Watamula blog vandaag de laatste pagina verschenen en zal de blog blijven staan voor informatie maar deze wordt niet meer bijgewerkt.

Ik trek me terug van dit leven en ga het leven volgen wat al lang in mijn bedoeling was maar door vele aardse zaken werd tegengehouden.

Nu pas begrijp ik de "nee" van mijn vader dat ik me niet terug moest trekken, nu pas snap ik dat ik altijd bij een nee, ja deed alleen bij deze ene vraag volgde ik hem op! Zijn nee was dus een ja en ja ik had me al lang terug moeten trekken van deze aardse fratsen en mij moeten concentreren op het grote geheel.

- Ik heb de gave om te tekenen en ik kan elk gevoel vastleggen, beleven en kneden van elk mens en alles in de natuur.
- Ik kan schrijven en tot vandaag zijn er 67 boeken uitgebracht en worden deze door miljoenen mensen gelezen en gratis gedownload!

Nu pas dringt mijn 840 pagina's tellend boek "De matrix van het systeem" door. Nu pas zie ik de nut in van de boeken van het Energieniale leven, waar die staan in het leven en wat ze zeggen! Ondanks dat heb ik me laten meeslepen door een ziek systeem. Er is veel tijd gestoken in een weg die doodliep maar deze is nu voorgoed afgesloten.

De nieuwe wereld is geopend en de oude wereld zal langs mij heen gaan. Ik trek me terug in de nieuwe wereld die veranderingen kan brengen. Ik zal nog nauwelijks bereikbaar zijn voor deze wereld, mijn nieuwe leven is gestart.

Ik ben te volgen op mijn websites waar message boards zijn geopend en mijn stukken worden gepubliceerd en mijn schrijf- en tekenwerk wordt vrijgegeven.

Tekenen/Boeken (plus message board)
http://www.johnbaselmans.com

Nieuwe wereld (message board energienialeleven)
http://www.world-of-positive-energy.com

Schrijven/Boeken/Stukken (verdere informatie)
http://www.place4free.comDe boeken die John Baselmans schreef zijn GRATIS te downloaden middels internet:

Index of /Downloads/Books