OPPT (um Popular Public Trust)


OPPT

We zijn allemaal vergeten dat we ooit een VRIJ mens waren en altijd al een VRIJ mens zijn geweest. Ga vanaf nu in je eigen Kracht staan  Ieder mens heeft eigen keuzes waarvoor je zelf verantwoordelijk bent. Je mag denken, handelen en leven als VRIJ mens. De OPPT heeft dit weer mogelijk gemaakt voor ons. Nu nog de uitvoering ervan, klik op onderstaande link voor meer info!

https://www.scribd.com/lists/4248558/OPPT-I-in-het-Nederlands

Wie wil begrijpen wat de "One People's Public Trust" (OPPT) inhoudt, doet er goed aan om eerst onderstaande video eens te bekijken, (de eerste video die je bij het scrollen naar beneden tegenkomt). Dit Australische verhaal gaat niet direct over de OPPT, maar laat wel precies zien wat het probleem is met het huidige systeem, wereldwijd.

Het komt erop neer dat de landen waarin wij menen te leven, feitelijk bedrijven zijn. Dat klinkt absurd, maar het is echt zo. De geheime ordes die de wereld controleren, zoals de illuminati, hebben er lang geleden voor gezorgd dat wij niet langer in een vrij land leven, maar in een corporatie, waarin onze rechten en plichten bepaald worden door slechts een heel klein groepje 'managers'.

Dit is het geval voor de VS, China, Australië, Brazilië, Japan, Zuid-Afrika, Groot-Brittannië en vele andere landen in de wereld (pdf-document), die allemaal als onderneming genoteerd staan op de Amerikaanse Beurs. Hoewel Nederland hier niet met name genoemd wordt, lijkt de situatie in ons land niet anders te zijn, omdat ook de Staat der Nederlanden genoteerd staat op Wall Street.


Een groot gedeelte van het belastinggeld dat de burgers moeten betalen, gaat naar dit kleine groepje, dat inmiddels een haast niet voor te stellen rijkdom opgebouwd heeft. Omdat zij niet alleen het economische systeem controleren, maar bijvoorbeeld ook het justitiële en het politieke systeem, en het allemaal al geïnstalleerd werd voordat de meesten van ons werden geboren, kraait er tegenwoordig bijna geen haan meer naar. Het monster is "te groot geworden om te zien".

Daar kwam vorig jaar verandering in, toen een klein groepje doorzetters de exacte werking van dit systeem blootlegden. Via de wetten van dit systeem zelf, dienden ze een claim van opzettelijk verraad jegens het volk en beslaglegging op alle eigendommen in. De statuten bepalen dat een claim rechtsgeldig wordt als er niet binnen een bepaalde termijn "tegenbewijs" geleverd wordt. Dit tegenbewijs werd inderdaad niet geleverd, omdat de claim immers juist was.

Het oude systeem is nu dus feitelijk opgeheven. Dat je op dit moment nog steeds boetes voor verkeersovertredingen krijgt en brieven van de belastingdienst ontvangt, komt omdat "het monster" tot nu toe nog niet wil vertrekken. Ondanks dat de machthebbers weten wat er gebeurd is, want reken maar dat dit soort claims niet ongemerkt aan hen voorbij gaan. Het systeem dat al corrupt was omdat het tegen het belang van het volk inging, is hiermee alleen nog maar minder wettig geworden, omdat ze nu zelfs hun eigen regels overtreden.

Toch is hen via deze OPPT een gevoelige tik toegebracht, want het feit dat ze hun systeem juridisch zo goed mogelijk dichtgetimmerd hadden, geeft wel aan dat ze alles ondanks hun dubieuze intenties toch zo legaal mogelijk wilden doen. Nu de juridische grond onder hun systeem weggeslagen is, lijkt het dus vooral een kwestie geworden van een groot, verwend kind dat zijn afgepikte speeltje niet terug wil geven, ondanks dat ie weet dat het niet (meer) van hem is.

En dat is waar wij, het volk, om de hoek komen kijken. Via petities, brieven, en als het nodig is, demonstraties, kunnen we de machthebbers laten weten dat het spel uit is en dat ze moeten verkassen. Door de OPPT zijn we vrij geworden en mogen we vanaf nu ons leven helemaal zelf inrichten.


Het nu volgende stuk waarin alles nader wordt uitgelegd, is een vertaling van het artikel "One People's Public Trust Lawfully Forecloses Corporations, Banks and Governments for Operating Slavery and Private Money Systems" door Andy Whiteley.

Lees verder op de volgende website ► http://www.earth-matters.nl/11/7319/verborgen-nieuws/wat-is-de-enquotone-peoples-public-trustenquot-oppt.html

De OPPT (One People's Public Trust), nu IUV (I and the Universal Value) geheten, heeft ervoor gezorgd dat er zich niets of niemand meer bevindt tussen jou en de schepper/god/oneindige intelligentie etc. Er zijn geen wetten meer op aarde. De enige jurisdictie die nu nog telt dankzij de UCC filings uit 2012/2013 is die van jezelf. Zie: i-uv.com

Kort samengevat betekent dat: Alle Mensen zijn Vrij van Schuld Verklaard !!!!!!!!

NA 18 MAART 2013 ZIJN ALLE SCHULDEN GEWIST

(Refer Notice of Declaration of Absolute Truth UCC# 2013032035)

De laatste registratie van OPPT vond plaats op 18 maart 2013. Dit document beëindigde ALLE door de mens gemaakte entiteiten en bracht alle mensen op deze planeet terug naar absolute vrijheid. In dit document wordt de bron/schepper beschreven als “absolute essentie” en alle mensen als “belichamingen van absolute essentie”.

Artikel VI verkondigt ... “I duly verify, with full responsibility and liability, by DECLARATION OF ORDER, that eternal essence IS made transparent and known by the DO'ing of any and all embodiment of eternal essence in eternal essence's universe, IS free and free of debt, unrebutted.”

Belangrijke informatie en websites over OPPT:

OPPT FLYER - WERELDWIJD BESLAG GELEGD OP BANKEN EN OVERHEDEN" (PDF-file) ► https://static.webshopapp.com/shops/008525/files/158279456/oppt-flyer-wereldwijd-beslag-gelegd-op-banken-en-o.pdf

Military order (PDF-file) ► http://www.godskyearth.org/uploads/1/4/3/9/14395820/military_order_2012096074_10_aug_2012.pdf

Website (OPPT UCC FILING DOC # 2013032035, MARCH 18, 2013 ETERNAL ESSENCE FILING, RESTATED) ► https://americankabuki.blogspot.de/2014/02/oppt-ucc-filing-doc-2013032035-march-18.html?m=1

Website "All is perfect and perfectly done" ► http://www.unidynomics.info/

Diverse informatie over de OPPT: https://www.scribd.com/lists/4248558/OPPT-I-in-het-Nederlands

=============================================

De OPPT betekent dat er GEEN schuld meer is...

Jij hebt geen schuld meer...

Niemand heeft schuld...

Het is gedaan !!!!!!


=============================================