Historien stinker MH17 enorm !!!!!


Het verhaal over de MH17 stinkt (ramp op 17-07-2014) en klopt niet met de feiten. Bekijk onderstaande video's, lees informatie en ga zelf onderzoek doen. Help mee om de onderste steen boven te krijgen, want Mark Rutte lukt het nog steeds niet, of weet hij het wel en houdt bewust voor ons de informatie achter wegens een bepaalde reden?Het scenario van vlucht MH17 kan als volgt gegaan zijn:

Scenario 1):

Niet de MH17 maar de MH370 is in Oekraine neergehaald of naar beneden gestort. De MH370 is indertijd, nadat deze van de radar verdwenen was, laag over het water zeer waarschijnlijk vliegend waargenomen en is geland op een geheime basis op Diego Garcia. Van daaruit naar Tel Aviv gevlogen, daarna bestemming Schiphol Amsterdam, waar EL-AL een eigen hangar hebben, waar niemand inzage in heeft. En daar de switch gemaakt met de MH17.

Scenario 2):

Dat vliegtuig (vlucht MH17) is weggetaxied naar een hangar van EL-AL en passagiers zijn daar geliquideerd, MH370 is met in formaline gedrenkte lichamen in de plaats opgestegen en neergehaald op de afgesproken plek. MH 370 is laagvliegend waargenomen in de richting van CIA basis Diego Garcia waar een hangar staat die als een faraday cage fungeert. Daar zijn de passagiers geliquideerd, organen geharvest, en behandeld met formaline, later naar Tel Aviv gevlogen, en van daaruit naar Schiphol en in de Israelische hangar geparkeerd. Deze hangars worden gezien als Israelisch grondgebied, en zijn dus verboden gebied voor onbevoegden, dus top secret!

Scenario 3):

Twee in Georgië opgestegen SU25 straaljagers van de scorpion klasse hebben MH17 neergeschoten en Rusland werd geframed om een oorlog, althans koude oorlog uit te lokken.

Samenvattend:

MH17 is wellicht een megascam met meerdere doelen: octrooien voor de Rothschilds, om een oorlog met de Russen uit te lokken, evenals om een excuus te fabriceren voor een oorlog tegen de burgers van Oost Oekraïne! En dan natuurlijk de olie en gaswinning op die plaats!

Het is een spel van bloedofferingen, manipulatie, manipulatie van meningen, visie opdringen enz enz. Blijf open-minded en zoek de symboliek in dingen, daar is geen speculatie voor nodig, maar inzicht en begrip van energieën, symbolen en nummerologie. Je moet begrijpen wat Illuminati, Vrijmetselarij, Tempeliers, Bankiers enz. doen en waarom! Het is niet niets om het allemaal te begrijpen, laat staan de waarheid te aanvaarden!

Bericht van de zwarte doos ► http://www.hpdetijd.nl/2014-09-09/laatste-gesprek-van-piloten-mh17-vrijgegeven/

Cor Pan en de MH17 controverse, wat klopt er niet aan de foto?

Cor Pan, een zelfstandig ondernemer en muzikant uit Volendam, plaatst voor vertrek richting zijn vakantiebestemming een foto van een Malaysia Airlines Boeing 777 op zijn Facebook-pagina.

Samen met zijn vriendin Neeltje Tol is hij op Schiphol gearriveerd om hun vakantie te beginnen aan boord van vlucht MH17, die een tussenlanding zal maken in Kuala Lumpur tijdens hun reis naar Bali.

In verband met de recente vermissing van een andere Malaysia Airlines vlucht op 8 maart 2014, vlucht MH370, voegt Cor Pan als soort van grap het volgende onderschrift aan de foto toe: "Mocht hij verdwijnen, zo ziet hij d'r uit."

Zodra bekend wordt dat er zich een incident met vlucht MH17 boven de Oekraine heeft voorgedaan, verspreidt deze foto zich razendsnel over de hele wereld door middel van de social media. Cor Pan en Neeltje Schilder komen niet meer terug naar Volendam. Hun bloemenwinkel vormt al snel het toneel van een bloemenzee, waar rouwende naasten en geliefden hun hart trachten te troosten. Tevergeefs...

Al snel ook wordt duidelijk dat er iets niet klopt aan de foto die Cor Pan in zijn enthousiasme over zijn aanstaande vakantie op zijn Facebook-profiel heeft geplaatst. Op verschillende websites duiken verhalen en filmpjes op over de registratie van het vliegtuig dat Cor op Schiphol gefotografeerd heeft.Opmerkelijk detail: De MH17 had 13 ramen vanaf de vleugel naar de voorzijde (zie foto gemaakt door Cor Pan). De MH370 had slechts 12 ramen vanaf de vleugel naar de voorzijde.

31 januari 2017 - Kandidaat-kamerlid Thierry Baudet heeft met 25 anderen de Amerikaanse president Donald Trump opgeroepen druk uit te oefenen een nieuw onderzoek te beginnen naar de toedracht van de vliegramp met de MH17. Volgens de briefschrijvers is het werk van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) en het Joint Investigation Team (JIT) niet 'onafhankelijk én niet overtuigend'.

Ze hebben zich tot Trump gewend omdat de nieuwe Amerikaanse president in het verleden heeft laten blijken meer waarde te hechten aan de Russische ontkenning dat de MH17 is neergehaald met een Buk-raket dan aan het gedetailleerde onderzoek van het JIT. In een uitzending van MSNBC Live uit Trump sterke twijfels over de Russische rol door te stellen: 'They say it wasn't them.'

De brief is op 24 november 2016 gestuurd, vlak nadat Trump de verkiezingen had gewonnen. Naast Baudet ondertekenden onder anderen de hoogleraren Kees van der Pijl en Karel van Wolferen. De brief is een initiatief van de omstreden Duitse journalist Billy Six, die meent dat de Russen geen rol spelen bij de ramp en alles in het werk stelt om de betrouwbaarheid van het officiële onderzoek te beschadigen.

Baudet zegt in een reactie dat de ondertekening van de brief een privékwestie is: Forum voor Democratie zal geen campagne voeren voor een nieuw MH17-onderzoek. Baudet benadrukt dat hij niet vindt dat de Russen er niets mee te maken hebben, zoals sommige van de briefschrijvers stellen. Hij heeft getekend omdat hij sommige aspecten van het onderzoek opmerkelijk vindt.

Bron: http://www.volkskrant.nl/binnenland/baudet-vraagt-trump-om-nieuw-onderzoek-naar-mh17-nabestaanden-geschokt~a4455637/


Weinigen hebben zich zo grondig verdiept in de crash met vlucht MH17 als onderzoeker Max van der Werff. Hij ging zelf meerdere malen naar het Donbas gebied in Oost-Oekraïne, sprak met getuigen op de crashsite en onderzocht de gespinde mediaberichtgeving erover in het Westen, die er altijd op was gericht om de plaatselijke bevolking een loer te draaien, getuigen te verzinnen en lanceerlocaties te bedenken.

Anders dan wat vandaag in de Volkskrant staat (en wat ook helemaal niet gezegd is door de Duitse journalist Billy Six) is Max van der Werff -net als ondergetekende overigens- juist niet van mening dat het scenario van Russische betrokkenheid uitgesloten moet worden. Het enige wat hij wil is eerlijk onderzoek en kritische berichtgeving in de media. Daarom is hij ook een van de ondertekenaars van de open brief aan Trump. Max van der Werff is over zijn bevindingen bevraagd door het Joint Investigation Team (JIT).

In dit uitgebreide gesprek gaat Max van der Werff precies en zakelijk in op feit en fictie in het MH17 dossier. Klik voor zijn website met veel info over de MH17.Wat was het werkelijke doel van het neerstorten van de MH17?

Olieboringen? Olievelden regelen door SHELL (Beatrix)?Was het een grote poppenkast deze rouwstoet?

Een zeer indrukwekkende video van de rouwstoet van de slachtoffers van de MH17, of toch niet? Was het een grote poppenkast? Wat zat er werkelijk in de doodskisten? Zijn de nabestaanden voor de gek gehouden? Hebben we gewoon een paar Chinezen begraven die naar formaldehyde roken? Kijk naar de video geheel onderaan deze pagina en ga eens heel goed nadenken hierover, wat klopt er niet volgens u met de feiten? Deze zaak STINKT !!!!!


Onderstaande video is ook interessant om te beluisteren, iemand belt mensen in Nederland waarvan hun telefoonnummer gevonden is bij de "MH17". Luister en laat je verrassen door de telefoongesprekken. De MH17 is een grote false flag (met voorbedachte rade in elkaar geknutseld door?).Bekijk onderstaande video eens! Deze geeft aan dat de bij elkaar geraapte spullen van VOOR de explosie zijn. "Staged" zoals de Amerikanen het noemen. De paspoorten waren ook allemaal splinternieuw en onbeschadigd, er zat zelfs geen roet aan. Sommige paspoorten waren zelfs voorzien van stansgaten, dit wordt door de gemeente gedaan om een paspoort ongeldig te maken.

Ra ra, een vliegtuig wat neergestort zou zijn en het niet bloeden van de lijken en tevens een enorme lijkenlucht. Hoe kan het dat de lijken reeds enorm stinken na 20 minuten nadat het vliegtuig uit de lucht gevallen zou zijn? Hoe kan dat? Alleen bij een false flag operation (met voorbedachte rade in elkaar geknutseld door?). Denk alstublieft na beste mensen !!!!!!!Commentaren en beelden (3 dagen na de crash!) zijn op onderstaande video te zien vanaf 30:11 tot 40:44 minuten.Verzamelde links naar andere info websites waar info over de MH17 te vinden is:

http://www.starshipearththebigpicture.com/2014/03/27/why-do-the-israelis-have-a-777-identical-to-mh370-in-a-hangar-in-tel-aviv/

WAARSCHUWING:

Onderstaande foto's zijn behoorlijk schokkend om te zien, dus wees voorzichtig wanneer u verder scrollt en u hier niet tegen kunt.