OPPT İÇİN DÜNYA GÖRÜNÜM


VOLK WORDT WAKKER (Waarheidskrant)


WAAKT DE POLITIE, HET LEGER EN DE OVERHEID OVER HET VOLK? HET ANTWOORD IS: NEE !!!!!

GA JEZELF INFORMEREN, GA EENS GOOGELEN EN GEBRUIK DE ZOEKWOORDEN MERKEL EN ILLUMINATI

Verkrachters, pedofielen, mensenhandelaren, moordenaars, duivelaanbidders, terroristen, bankiers, frauderende europarlementariëres en overheidsambtenaren gaan ongehinderd door, omdat er een agenda wordt uitgevoerd, namelijk: Agenda 2030, het invoeren van de Nieuwe Wereld Orde (illuminati).


Het overgrote deel van de bevolking is in een diepe slaap en dat wensen de Satanische machthebbers ook zo te houden. Het liefst zien de machthebbers zelfs dat het merendeel van de bevolking dood gaat. Ze willen straks maximaal 500 miljoen mensen op Moeder Aarde over gaan houden die de RFID CHIP aangenomen hebben. Gecontroleerde slaven zullen dan het werk voor de Elite doen, zodat de Elite in luxe kan blijven leven, eten en drinken en de bevolking (slaven) kan blijven onderdrukken. Of ze dat gaat lukken is nog een vraag, daar er vele openbaringen zijn in 2017. Vele netwerken van kinderverkrachters (pedofielen) worden momenteel blootgelegd. Het toneelspel wat zich afspeelt in de wereld wordt steeds duidelijker, het is een groot machtsspel


Wij kunnen in onze eigen kracht gaan staan, wanneer we ontwaken en de Waarheid en Leugens kennen van de machthebbers, die achter de schermen werkelijk aan de touwtjes trekken. Deze machthebbers hebben het NIET goed voor met de wereldburgers en zullen daarom tijdig moeten worden uitgeschakeld, voordat we overgeleverd zijn aan de Goden. Het is aan jou en aan ons allen, de bevolking, maak een bewuste keuze, kies je voor Goede of het Kwade?

Agenda 2030 - Nieuwe Wereld Orde - Google zelf eens op de onderstaande woorden (schrik niet):

Combineer onderstaande zoekwoorden, waarmee je veel puzzelstukjes zult vinden van de grote legpuzzel die de "Aardse Waarheid" heet:

Negatieve puzzelstukjes:

Drugshandel Koningshuis St. Maarten, illuminati Merkel, Nieuwe Wereld Orde, Satanische rituelen Ronde Huis, Demmink doofpot, Manuel Schadwald, Demmink, Prins Claus en Apollo, Bilderberg groep, subliminale boodschappen Walt Disney, Skull and Bones, Cabal, Deep State, 33e graad Vrijmetselarij, Freemasons, Bohemian Grove, Area 51, Base 211 Antartica, Tempeliers, Vaticaan occulten satanisme, witte paus, grijze paus, zwarte paus, Knights of Malta, FEMA kampen, RIHV chip, 666 (getal van het Beest), banken Rothschilds, Jezuïeten, Vault 7 Central Intelligence Agency, CERN, HAARP, Valse Vlag Operaties, alziend oog illuminati, Agenda 21, Agenda 2030, mind control matrix, Club van Rome, Georgia guidstones, demonen argonten, negatieve entiteiten,
etc. etc.

Positieve puzzelstukjes:

3e oog, pijnappelklier. liefde voor jezelf en je naaste, dimensies, Vrije energie, zelfverzorger, verantwoordelijkheidsgevoel, genieten, loslaten, etc. etc.OPENBARENDE INTERVIEWS VAN RONALD BERNARD VOOR HET VOLK

Luister naar de openbarende interviews van Ronald Bernard, waarin hij openhartig vertelt over de wereld van het grote geld en de aanleiding waarom zijn geweten begon op te spelen. Deel deze ook met je bekenden, vrienden en familie. Het is van het grootste belang dat mensen beseffen hoe de wereld echt in elkaar zit.

Klik <hier> voor de video of neem de URL over: https://youtu.be/3C-KHt9vi5k

Misbah Mouad schreef 13 juni 2017 op Facebook de volgende boodschap voor ons:

Even voor alle duidelijkheid voor de genen die denken wakker te zijn. De wereld wordt al sinds jaar en dag door de satanistische elite geleid. Die dood en verderf zaaien verdeel en heers is hun strategie en ze propageren sex en materialisme middels hollywood en veel andere tekin is ie netwerken zo leiden ze de jeugd op om in plaats van het geestelijke het bestelijke te ontwikkelen. Alles om te voorkomen dat je dicht bij God komt. Sex drugs en rock en rol luid het motto. Drugs worden massaal geproduceerd in Afghanistan Colombia en Marokko, heroïne, cocaïne en hash. Dit wordt dan ook door de CIA verscheept naar the States en Europa om de jeugd te verzieken.

De jeugd word opgeleid voor een nieuwe wereld orde. Een globale eenheid met een slavenvolk dat de leider die vanuit Jeruzalem de wereld zal heersen vanuit de nog te bouwen tempelcomplex moet regeren. De vrijmetselarij wat ooit de tempelridders waren hebben dit doel te verwezenlijken voor de eenogige antichrist. Die zal zich voor doen als koning dan als profeet die wonderen kan verrichten vervolgens als godheid. Velen zullen in deze tijd de antichrist volgen. Deze misleid de wereld als valse profeet. Ik geloof dat dit niet zal gebeuren voordat de 3e wereld oorlog zal uitbreken.

En een massale atoom oorlog zal uit breken die er voor zal zorgen dat een groot gedeelte van de bevolking gedecimeerd zal worden. De elite hebben gigantische ondergrondse bunkers waar ze voor duizenden mensen plaats hebben . Waar ze proviand voor de komende tien jaar hebben om te overleven in verschillende landen hebben ze een bunker. De huidige kennis die burgers hebben zal totaal vernietigd worden en deze zal alleen beschikbaar zijn voor de duivelse elite. Alle in oorlog vernietigde universiteiten en scholen en door een gebrek aan technologie zoals internet en 't. V zullen de generaties die geboren worden na de oorlog heropgevoed worden door middel van seksueel en materialisme en een totaal nieuwe geloof wat een enorme snelle populariteit geniet en zich zal verspreiden als een lopend vuurtje. Het geloof gaat gepaard met verschillende rituelen, sex, homofilie, pedofilie en rituele offers brengen . Eigenlijk is alles toegestaan. Hoe zullen de mensen die geloven in deze tijd zijn.Mensen die zullen weer naar primitieve wapentuig grijpen om zich te verdedigen.

Er is maar een land dat geheel ongedeerd is gebleven en dat is groot israel van de eufraat tot de nijl. Vanuit Jeruzalem zal de wereld worden geregeerd. Geloven zullen er amper zijn zoals islam en christendom en jodendom er zullen wel nog mensen zijn die van hun ouders hadden gehoord over het een een ander. Er zal worden gezegd: ik hoorde van mijn opa dat er een God is genaamd allah/god/elohim. En meer zal men ook niet weten hierover. Deze tijd zal een hele moeilijke tijd voor de mensheid zijn tot de komst van Jezus/isa/Yeshua.

En de wereld zal weer uit de donkere tijd worden bevrijd. Maar niet zonder slag of stoot er zullen eerst wat oorlogen volgen. Voor de komst van Jezus al. De antichrist zal worden vermoord. En de wereld zal in vrede leven door de komst van Jezus.

OPROEP VAN NESET TEMIRCI AAN HET VOLK

Luister allemaal naar onderstaande vlog van Neset Temirci over de corrupte praktijken van Overheid en Koningshuis en de ontwikkelingen in de wereld!
OPROEP VAN BART VAN WELL AAN HET VOLK

Luister allemaal naar onderstaande vlog van Bart van Well, die vertelt over Neset Temirci en de corrupte praktijken van Overheid en Koningshuis en de ontwikkelingen in de wereld!


TELEVISIEUITZENDING VAN ROBERT VAN DE LUITGAARDEN

Kijk allemaal naar onderstaande televisieuitzending van Robert van de Luitgaarden, die vertelt over het seksuele misbruik wat hem is overkomen, nadat hij uit huis was geplaatst. De dader is de directeur van de kinderbescherming nota bene! Robert van de Luitgaarden schreef onlangs een boek over zijn verschrikkelijke verleden. Het boek heet "Weggejorist" en is te koop in de boekhandel.HET VERHAAL VAN SEKSUEEL MISBRUIK DOOR EEN GETUIGE

Na een jeugd van misbruik, weeshuis, ellende en vechten is Do Niem gestart met een lotgenoten groep: Do Niem! Een aangrijpend interview, oordeel en kijk zelf. Uitzending van zondag 21 mei 2017 om 17:20 van Omroep Gelderland - Programma: Gelderland HelptILLUMINATIE - WAT ZIJN VALSE VLAG OPERATIES (FALSE FLAG OPERATIONS) - ALZIEND OOG (ZIE DOLLARBILJET)

Volgens getuigen is er GEEN bom afgegaan tijdens het illuminati concert van Ariana Grande in Manchester! Het nieuws verschijnt echter wel in de kranten als zodanig en brengt een grote schok van angst. De illuminati wil de bevolking expres angstig maken en komt dan met een oplossing. Voor de bevolking betekent dit echter nog meer vrijheidsbeperkingen en er komt meer bewapende politie en leger op straat. De politie en het leger wordt in de toekomst gebruikt tegen de eigen bevolking wanneer de bevolking in opstand komt.

De False Flags gebeuren om de plannen van de Nieuwe Wereld Orde (illuminati) uit te kunnen rollen. De Nieuwe Wereld Orde wordt aangestuurd door een geheime macht achter de schermen, de DEEP STATE, informeer je daar eens over. Wakker worden mensen, Waky Waky!

Alle geschreven informatie op deze website mag worden vermenigvuldigd met vermelding van de bron!